Pohádková babička Libuše Křapová: Veškeré chmury zaháním psaním
Paní Libuše Křapová. FOTO: Anna Čípová

Pohádková babička Libuše Křapová: Veškeré chmury zaháním psaním

2. 4. 2023

Nejdříve komplikovaný a psychicky náročný rozvod, pak úmrtí druhého manžela. Vždy, když jí bylo nejhůře, začala psát. Má za sebou již osm titulů, zejména pohádek pro děti. Teď má rozepsánu i detektivku.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Líbo jsi dobrá a moc ti přeji plnění svých snů. "Oříšek " četl Honzík už v první třídě. A moc se mu knížka líbila.
Eva Mužíková
Na mou duši, na psí uši, moc Ti to Libuško sluší. I když díky občasnému telefonování i osobnímu setkání toho o Tobě hodně vím, ráda jsem si tento skvělý rozhovor přečetla Jen tak dáááál.
Martina Růžičková
Přeji hodně zdraví vám i všem vašim blízkým, plno bezvadných zážitků a fůru inspirace k psaní. Držím palce, aby to s tištěnými knihami vyšlo.
Vladislava Dejmková
Zajímavý rozhovor. Fandím všem, kteří si váží života. Přeji hodně zdraví.
Soňa Prachfeldová
Pěkné povídání o životě Líby. A hlavně jako v pohádkách i v jejím životě dobro zvítězilo. Přeji ti Líbo, ať se ti daří ve zdraví a pohodě.
Vlasta Ledlová
Moc zajímavý rozhovor se zajímavou a skromnou autorkou. Děkuji.
Věra Ježková
Zajímavý rozhovor o zajímavém, ač také nelehkém, životě. Libuščiny pohádky jsou půvabné, laskavé, nevtíravě poučné. Baví mě jména zvířátek, která Líba vymýšlí. Libuško, ať ti to ještě dlouho pěkně píše – a hodně štěstí v osobním životě! :-)
Jana Vargová
Paní Křapová, jak by řekla moje babička: jen houšť a ještě větší kapky. Přeji mnoho dalších zajímavých námětů do dalších zajímavých příběhů.
Libuše Křapová
Moc vám ještě jednou děkuji za pozitivní komentáře. Hodně to pro mne znamená :-)
Jana Hončíková
Libuško, přeji Vám, ať se Vám vše stále daří. Určitě si přečtu Vaše knížky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody