Splněné přání
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Splněné přání

6. 4. 2023

Mám ráda Krkonoše, jejich krásnou přírodu a hlavně nejstarší, největší a nejvýše položenou horskou chatu Luční boudu - královnu mezi krkonoškými boudami, která leží ve výšce 1410 m uprostřed vzácné Bílé louky.

cestování Krkonoše Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Marie, vy teda máte zážitky :-) když jsem chodila do třetí třídy, šla jsem s rodiči v mlze a sněhové vánici na Luční boudu...rodiče se trošku opozdili a já je najednou neviděla a nevěděla, co dělat, tak jsem šla pořád dál podél tyčí až jsem dorazila sama do chaty, za chvíli po mně došli i rodiče šílení strachem...mysleli, že mě budou muset dát nechat hledat...
Taťana Veselá
Krnonoše jsou také mé nejoblíbenější a s nimi ruku v ruce jdou Tatry ❤ Výlet plný zážitků, já tedy rolbou ještě nejela, akorát na horách v sanitce, když jsem si poranila při lyžování koleno :-)
Hana Rypáčková
Hezké. Sledovala jsem váš výlet na FB , užili jste si sněhu a pohodlí hotelu. A spojit pobyty se vyplatilo.
Miloslava Richterová
Paní Marie, nevadí, alespoň si bystříme mozek a potvrdila se náročnost zdejších čtenářů, myšleno v dobrém, mě napadla jen ta mezistanice Růžová hora, ale p. Milan si všiml i Labské :-) Jinak super, ještě že jste včas vyhodnotili situaci:-) díky.
Blanka Lazarová
Marie, vy jste nezdolná dvojka. moc vás obdivuji. Dokážu si to vaše vandrování dost dobře představit, nikoliv však uskutečnit. Já jsem byla slabý odvar turistky už v mládí, natož teď. A Krkonoše mám taky moc ráda. Tož ať se daří i nadále. :-)
Marie Měchurová
Pane Milane, máte pravdu. Dám to opravit redakci Děkuju, to je za paměť seniorů.
Milan Březina
Srdcařský článek. Chybičky se však vloudily. Pokud byl vítr na Sněžce, tak lanovka končila na Růžohorkách, nikoliv na Medvědíně ( to je úplně jiná lanovka ve Špindlu ). Chtěla jste na Luční boudu, ale rolba prý jela na Labskou boudu. Ta se nachází také u Špindlu. Smutná historie: Po Mnichovu boudu ze vzteku zapálily stahující se ČESKÉ jednotky. Jakoby ta krásná budova mohla za lidi a jejich zpackanou politiku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody