Všechny fotografie: Marie Měchurová
Splněné přání
6. 4. 2023Mám ráda Krkonoše, jejich krásnou přírodu a hlavně nejstarší, největší a nejvýše položenou horskou chatu Luční boudu - královnu mezi krkonoškými boudami, která leží ve výšce 1410 m uprostřed vzácné Bílé louky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
6.4.2023 10:23
Marie, vy teda máte zážitky :-) když jsem chodila do třetí třídy, šla jsem s rodiči v mlze a sněhové vánici na Luční boudu...rodiče se trošku opozdili a já je najednou neviděla a nevěděla, co dělat, tak jsem šla pořád dál podél tyčí až jsem dorazila sama do chaty, za chvíli po mně došli i rodiče šílení strachem...mysleli, že mě budou muset dát nechat hledat...
Taťana Veselá
6.4.2023 09:10
Krnonoše jsou také mé nejoblíbenější a s nimi ruku v ruce jdou Tatry ❤ Výlet plný zážitků, já tedy rolbou ještě nejela, akorát na horách v sanitce, když jsem si poranila při lyžování koleno :-)
Hana Rypáčková
6.4.2023 08:25
Hezké. Sledovala jsem váš výlet na FB , užili jste si sněhu a pohodlí hotelu. A spojit pobyty se vyplatilo.
Miloslava Richterová
6.4.2023 08:24
Paní Marie, nevadí, alespoň si bystříme mozek a potvrdila se náročnost zdejších čtenářů, myšleno v dobrém, mě napadla jen ta mezistanice Růžová hora, ale p. Milan si všiml i Labské :-) Jinak super, ještě že jste včas vyhodnotili situaci:-) díky.
Blanka Lazarová
6.4.2023 08:22
Marie, vy jste nezdolná dvojka. moc vás obdivuji. Dokážu si to vaše vandrování dost dobře představit, nikoliv však uskutečnit. Já jsem byla slabý odvar turistky už v mládí, natož teď. A Krkonoše mám taky moc ráda. Tož ať se daří i nadále. :-)
Marie Měchurová
6.4.2023 08:06
Pane Milane, máte pravdu. Dám to opravit redakci Děkuju, to je za paměť seniorů.
Milan Březina
6.4.2023 07:21
Srdcařský článek. Chybičky se však vloudily. Pokud byl vítr na Sněžce, tak lanovka končila na Růžohorkách, nikoliv na Medvědíně ( to je úplně jiná lanovka ve Špindlu ). Chtěla jste na Luční boudu, ale rolba prý jela na Labskou boudu. Ta se nachází také u Špindlu. Smutná historie: Po Mnichovu boudu ze vzteku zapálily stahující se ČESKÉ jednotky. Jakoby ta krásná budova mohla za lidi a jejich zpackanou politiku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA