Za odměnu do Lázní Mšené
FOTO: Marie Měchurová

Za odměnu do Lázní Mšené

30. 3. 2023

Byla jsem to já, které "íčkaři" dali nejvíc hlasů v soutěži Můj největší zážitek roku 2022, a tím mě poslali na relaxační pobyt do Lázní Mšené.

cestování lázně
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Bylo to tam pěkné a což teprve až vše rozkvete. Asi se tam ještě jednou rozjedeme. Jsem ráda, Maruško, že se ti náš kraj líbí.
Zdenka Soukupová
Marie, jako vždycky, krásný cestopis. Výhru jsi získala zaslouženě. ☼
Jitka Hašková
To je dobře, že jste si to užili v lázních i v okolí a v Roudnici.
Alena Tollarová
Jsem ráda, že se vám v našem kraji líbilo a máte splněn i výstup na Říp. Po viaduktu jezdí Podřipský motoráček, ale jeho sezóna začne až v dubnu. Chvíle s vámi byly fajn a můžu vzpomínat na další setkání s kamarády z íčka u nás v Roudnici :)
Blanka Lazarová
Marie, moc pěkně zdokumentováno. Jste s Mirkem bezva akční dvojka. Vy když někam vyrazíte, tak už se těším, až si o tom přečtu. Díky. :-)
Daniela Řeřichová
Marie, mně se také líbil tvůj vítězný příspěvek a líbí se mi i tento spolu s fotografiemi. Přeji ti zasloužené hezké zážitky na všech dalších cestách.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody