Levné doplňky mohou udělat mnohdy více parády než luxusní šperk
Ilustrační foto: Pexels

Levné doplňky mohou udělat mnohdy více parády než luxusní šperk

3. 4. 2023

Zajímavý a výrazný doplněk může změnit oblečení k nepoznání. A není třeba investovat do nich spoustu peněz. Někdy stačí bižuterie a obyčejný jednoduchý svetřík, přičemž výsledek je lepší, než kombinace luxusních šatů a drahých šperků.

Samozřejmě, že kvalitní, decentní šperky předávané v rodinách z generace na generaci mají své nezastupitelné místo. Nicméně vůbec neuškodí mít v zásobě i nějakou tu obyčejnou levnou bižuterii, jen tak pro radost a pro zpestření chvil, kdy třeba přijde pocit, že nemáme co na sebe.

Zdánlivě nudná, stará bílá košile najednou s pestrým šátkem nebo výrazným náhrdelníkem vypadá jako úplně nové oblečení. Ideální je tato strategie při cestování, kdy je zbytečné balit sebou hodně věcí. Jeden stejný svetřík vyhlíží v kombinaci s výrazným náhrdelníkem či šátkem pokaždé úplně jinak.

Výsledkem je, že žena není každý den stejná a přitom cestuje s minimální zátěží. Je jaro, ideální čas, vyrazit do ulic trošku veseleji než za chladných tmavých dnů. Tedy čas trochu víc se ozdobit, zachrastit náramky, náhrdelníky, nechat vlát šátky a lehké šály. Investice do nich může být minimální, efekt ovšem bývá grandiózní.

Chce to jen se nebát a neříkat věty typu: to je nevkusné, to se na dámy středního a vyššího věku nehodí.

 

1.png

2.png

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.6 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluse Neradova
Lenka Kočandrlová Tak jasně když já i vy jak píšete už jsme víc v přírodě nebo doma a to oblečení je jiné, dříve jsem chodila denně v lodičkách a kostýmku nebo šatech, holt dnes si užívám důchodu, ale když už někam jdu, ráda se hezky obléknu.
Lenka Kočandrlová
Tak nějak pochybuji,že bych s podobným okrášlením někde chodila. Myslím,že by mi to dost překáželo....Za mlada jsem nosila řetízky s přívěšky, každý den jiné náušnice, připíchnuté ozdoby. Jenže do práce v terénu mi něco navíc překáželo,taky jsem to občas ztratila a tak vše skončilo jen u bytelných náušnic. Nyní,na stará kolena už vlastně nemám,kam bych se strojila, jdu jen nakoupit nebo do knihovny. Jinak jsem víc na zahradě,v lese a tak, ozdoby tam neuplatním, k teplákům a rádiovce by se to ani nehodilo.
Eva Braunová
Mám ráda šperky na svetříku nebo šatech udělají své a když jsou k tomu naušnice tak je to uplně super.Obchůdek v průjezdu v bývalém obchodním domě ,, VÝVOJ " v Praze do zahrad u kostela Panny Marie Sněžné si každý vybere.
ivana kosťunová
To je tak omladily ty šperky :))
Ľubica Šobatová
Milá Olga, tvoj príspevok je z celého článku to najlepšie. Ha ha haaaa, aspoň som sa pobavila. Srdečne zdravím
Olga Škopánová
Nemám pocit, že by dámy na fotografiích byly vyššího věku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.