Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Místo mého srdce: Zlaté jezero, fotoreportáž
25. 3. 2023Jsou místa, kam se člověk pravidelně vrací a jsou taková, kam podruhé nezavítá. Místem mého srdce je malé slezské městečko severovýchodně od okresního města Jeseník, dvanáct kilometrů od obce, v níž bydlím, které má tak trochu pohádkové jméno. Zlaté Hory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
25.3.2023 13:27
Eli, všichni už to napsali přede mnou, ale budu se opakovat. Tvoje fotky jsou opravdu parádní a profesionální a když k tomu přidám text, je to super.
Blanka Lazarová
25.3.2023 11:37
Eleno, moc hezké fotky jsi nafotila. Ostatně jako vždy. Ptáčky mám ráda malé i ty největší, ráda koukám na dokumenty. Ty svatební potápek jsou luxusní. Gratuluji a děkuji. :-)
Jan Zelenka
25.3.2023 11:30
Paní Valeriánová, žijete v neobyčejně krásném kraji. Kdysi dávno jsem tento kout naší země několikrát procházel, ale už si nepamatuji, jestli jsem byl i ve vašem městečku. Takové procházky chtějí dobré zdraví, tak nechť vám je čas ještě dlouho dopřeje. Fotky jsou krásné!
Anna Potůčková
25.3.2023 11:11
Moc krásné fotky. Málo to není zcela určitě a za fotoreportáž děkuji.
Jana Kollinová
25.3.2023 10:00
Eleno, fotografie jsou skvělé, jako vždy. Zaujala mě krátká informace o Zlatých horách natolik, že jsem chtěla vědět i něco víc a navštívila stránky wikipedie. Příjemné prožité chvíle, děkuji.
Alena Tollarová
25.3.2023 09:51
Eleno, děkuji za toto pohlazení. Souhlasím, že Tvoje fotky ptactva nemají konkurenci. Zlaté hory, Zlatý potok, Zlaté jezero ... Doufám, že až se na jezero vrátíš, najdeš tam nejen pár labutí s labuťátky, ale i pár roháčů s roháčky a my se můžeme těšit na další krásné fotografie z přírody.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA