Místo mého srdce: Pustevny
Všechny fotografie: Anna Čípová

Místo mého srdce: Pustevny

1. 3. 2023

Od roku 1976 žiji v Beskydech, které se staly mojí srdeční záležitostí. Mám celou řádku míst, kam se ráda vracím. Patří mezi ně i Pustevny s krásnou přírodou a stavbami postavenými na konci 19. století podle návrhů architekta Dušana Jurkoviče.

Pustevny

- jsou dostupné autem nebo autobusem po silnici z Prostřední Bečvy nebo sedačkovou lanovkou z Trojanovic.

- jsou turistickým rozcestníkem pro výstup na horu Radhošť nebo na vrcholy Tanečnice, Čertův Mlýn a Kněhyně.

- nabízejí možnost ubytování a občerstvení v několika různých zařízeních

- mají několik vyhlídkových míst, krásné výhledy jsou především z altánu Cyrilka a stezky Valaška  

- jsou v zimě oblíbené u běžkařů, pro které se pravidelně upravují běžecké stopy.

Pustevny jsou často cílem mých výletů. Letos jsem tam byla už dvakrát, z prvního výletu jsem připravila fotoreportáž. Snad mi dáte za pravdu, že 9. února byl krásný zimní den.

cestování města a obce Místo mého srdce 2023
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Aničko, tak to Ti věřím. I já se tam ráda vracím. Krásné fotky.....
Jan Zelenka
Zimní fotky jsou hezké. Já byl na Pustevnách několikrát, ale vždy v létě. jsou tam krásné procházky. A také se k tomu místu váží i pověsti.
Alena Velková
Byla jsem tam v roce 2020, zrovna, když se otevíral nově opravený Libušín...je tam krásně
Libuše Heulerová
Aničko, nádhera, jako bych tam byla s Tebou.....dík za výlet !!!!
Blanka Lazarová
Aničko, krása střídá nádheru. Moc hezké místo, stvořené k opakovaným návratům. Jsem ráda, že jsem ho vloni mohla navštívit a zařadit mezi mé oblíbené. Děkuji za zimní procházku a krásné fotografie.
Daniela Řeřichová
Aničko, škoda, že nemohu dít víc hvězdiček. Tvé fotografie jsou pohlazením na duši. Pustevny jsme navštívili několikrát, ale pouze v létě, je to požehnané místo.
Marie Seitlová
Aničko, nádherné Pustevny. byla jsem tam několikrát i s ičkem při setkání, které jste pořádali. Ale má návštěva byla vždy jen v létě. Fotky máš překrásné a děkuji ti za tu zimní krásu.
Taťana Veselá
Hezké zasněžené fotky :)
Soňa Prachfeldová
Aničko, nádherné fotky, už jsi ve vašem kraji našlapala kilometrů. Tak ti jich přeji ve zdraví nekonečně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

20%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%