Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
5.2.2023 00:15
Stromovku znám také pouze díky fotografiím a článkům íčkařek a je to moc krásné pokoukání i od Tebe. Děkuji♥ .
Eva Mužíková
4.2.2023 21:37
Danielo Tvé pozvání do Stromovky ve mně posílilo rozhodnutí, že se tam musím alespoň jednou v životě podívat. Ale sama to nedám, asi oslovím některou z pražských obyvatelek. Plánuji i návštěvu pražské ZOO.
Martina Růžičková
4.2.2023 21:16
Danielo, moc hezky jsi Stromovku nafotila. Mám velikou radost z její nové podoby a péče, která je jí věnována. Vždyť už mě tam vozili v kočárku a stále je častým cílem našich procházek. :-)
Helena Přibilová
4.2.2023 20:11
Děkuji za krásnou fotoreportáž ze Stromovky. Znám ji ze svých jarních a podzimních vycházek.
Dana Puchalská
4.2.2023 19:10
Danielo, děkuju. Stromovka je nádhera sama. A revitalizace jí vyloženě prospěla. Je to kus mého dětství i mládí. A taková procházka by se mi víc než líbila. A myslím,že bys měla mezi námi hodně zájemkyň/ zájemců.
Daniela Řeřichová
4.2.2023 18:48
Přátelé, moc děkuji za milé komentáře. Pokud přijedete do Prahy, ráda Vás provedu Stromovkou, která je mou srdeční záležitostí. Revitalizace se mimořádně povedla, své místo si najde každý návštěvník napříč generacemi. :-)
Jana Šenbergerová
4.2.2023 18:31
Fotoreportáže mám ráda a ta se mi moc líbí. Ve Stromovce jsem byla jen jednou s kamarádkou, která tam pomáhala v rámci konání Mezinárodního maratonského běhu v roce 1999.
Anna Potůčková
4.2.2023 17:27
Stromovku neznám, nikdy jsem tam nebyla a moc děkuji alespon ji poznat Tvoji moc hezkou fotoreportáží. Určitě tam procházky musí být moc příjemné.
Marie Seitlová
4.2.2023 14:05
Krásně jsem se prošla s Danielkou Stromovkou, fotky krásné. Ale osobně jsem tam nikdy nebyla.
Hana Rypáčková
4.2.2023 13:37
Ano Stromovka je krásná. Bydleli jsme ve Strojnické v manželské koleji a tam jsem často pobývala, učila se a venčila za odménu psy..
Načíst starší příspěvky