Vlídná slova do nevlídné doby
Všechny fotografie: Věra Ježková

Vlídná slova do nevlídné doby

18. 1. 2023

V současné vypjaté době se to jen hemží zlobou, urážkami, osočováním, nepřátelstvím. Valí se na nás téměř ze všech médií.

Sepsala jsem proto několik slov, pouze podstatných jmen, která by ve vás mohla vyvolat příjemný pocit nebo hezké vzpomínky. Budu ráda, přidáte-li další.

Babička, bezpečí, borůvky, čokoláda, dědeček, děti, dobro, domov, důvěra, hájenka, holčička, hra, hudba, chaloupka, chlapeček, jehňátko, kakao, klid, koníček (hobby), kočička, kotě, kůzle, květiny, lahůdka, láska, ledňáček, legrace, les, maminka, miminko, mláďata, něha, objetí, odpočinek, pejsek, písnička, pohádka, pohlazení, pohoda, polibek, potůček, přátelé, příroda, radost, slunce, slůně, smích, spánek, svítání, sýkorka, štěně, tatínek, teplo, ticho, ukolébavka, umění, úsměv, zábava, zdraví.

Připojila jsem několik fotek.

 

psychika zábava
Hodnocení:
(5.1 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Věrko, smekám před Tvými nápady. Krásná slova která pohladí, fotky zrovna tak. Já si často vzpomínám na krásné velké oči telátek.Ttak přidávám slovo telátko. Díky.
Věra Ježková
Děkuji vám ještě jednou. Jsem ráda, že článek splnil svůj účel. Vaše nápady jsou moc pěkné. :-)
Jitka Hašková
Věrko, to se ti moc povedlo, děkuji. Zlepšila jsi mi náladu dnes ráno.
Jana Šenbergerová
Dobrý den, naděje, vstřícnost, prosím, děkuji, dobrou noc. ♥ :-)
Jana Šenbergerová
Dobrý den, naděje, vstřícnost, prosím, děkuji, dobrou noc. ♥ :-)
Jan Zelenka
Věrko, jsi úžasná! Výběr slov od všech diskutujících je dostatečně široký na to, abychom si uvědomili, že je daleko více toho, co lidi spojuje, než toho, co je rozděluje. Díky za tvá slova.
Hana Řezáčová
Paní Věro, krásné - čtení i fotky ... Pořád si stěžujeme, že nás někdo rozděluje - vláda, Zeman, nový prezident, který ještě není - ale nerozdělujeme se sami? Přece není důležité kdo koho volí , co říká na současné politiky apod., ale jaký kdo je ... V názoru na prezidenta se mohu s někým shodovat, a přesto bych s ním na kafe nešla - a naopak ... Tímto mne taky napadá hezké slovo a to je kafíčko :-)
Blanka Lazarová
Věro, bezva nápad na pozitivní náladu. Jen by si to měli taky přečíst i ti, co pořád brblají na všechno.
Martina Růžičková
Věro, velké díky za ten milý nápad. Vybrala jsi k těm příjemným výrazům plno milých fotek. Také mě pohladily po duši. Dovoluji si přidat také pár slov: potěšení, štěstí, svítání, peřinka, brouček, beruška, sedmikráska, sedmihlásek, hříbě, louka, procházka, souznění...
Alena Tollarová
Teplo, světlo, kachnička mandarínská ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.