Jsou cesty přímé
a stezky klikaté,
jsou věty vlídné
a řeči květnaté,
poměry chudé,
lesk v nové podobě,
co pro tě bude,
to je i na tobě.
Jsou dívky krásné
a zralé milenky,
nápady spásné,
přejaté myšlenky,
pravdivé zvěsti
a jindy samý klam,
skutečné štěstí
si asi najdeš sám.
![Tak rozdílné](/images/cesta_201301122139511.jpg)
Tak rozdílné
12. 1. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
15.1.2013 14:15
Zuzanko čtu tě stále i když nepravidelně. Děvčata se vyjadřují, já v duchu souhlasím a tiše žasnu, co ze sebe dokážeš vydat. Asi to nikdy neskončí a ty jsi stále lepší a lepší. Myslím, že kdyby Jiří už nebyl zamilovaný, tak tvoje verše ho dávno dostaly. Držím vám palce a budu tiše sledovat dál. Možná se někdy přidám, ale na lásku nemám ani pomyšlení.
Jiří Libánský
13.1.2013 10:27
Hluboké myšlenky napsané v básni jsou v úžasně dobře zvolené, až téměř meditační melodice verše. To opravdu nutí k zamyšlení. Já osobně to jako takovou výzvu chápu, jsem člověk skryté hodnoty hledající.
Olga Štolbová
13.1.2013 09:41
Tolik myšlenek a názorů dokážete vyjádřit veršem,
všechny se dobře čtou a nutí k zamyšlení.
Děkuji Vám za ně,těším se na další.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA