Praha ve svátečním hávu dne 28.10.2022
Všechny fotografie: Blanka Lazarová

Praha ve svátečním hávu dne 28.10.2022

13. 11. 2022
cestování města a obce Praha
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Blanko, stihla jsi toho opravdu hodně. Hezký článek i fotky.
Marie Seitlová
Blani, měla jsi krásný výlet do Prahy a já jsem se s tebou ráda prošla. Fotky máš úžasné.
Alena Tollarová
Tvůj výlet do Prahy stál opravdu za tu cestu. Vybrala sis skvělé počasí i trasu. A já si do nového kalendáře hned poznamenám, že Obecní dům bych si taky moc ráda prohlédla.
Daniela Řeřichová
Blanko, jsi žena činu a my se můžeme potěšit pěknými fotografiemi ze Stověžaté. Dneska máš svůj den na íčku, grauluji. :-)
Jana Šenbergerová
Díky za procházku. Praha sváteční i všední je krásná. Stejně jako tvorba Alfonse Muchy. Před lety jsem si jeho díla i dílka mohla prohlédnout v Moravském Krumlově.
Alena Velková
Tak to jste měla opravdu krásný den. Ve Valdštejnské jízdárně, kde občas pracuji, probíhá také výstava nazvaná "Mucha - rodinná sbírka". Výstava je prodloužená až do konce prosince.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody