Britney a naslouchadlo
FOTO: Jan Zelenka

Britney a naslouchadlo

7. 11. 2022

Já i moje malá šeltie Britney nemáme rádi kravál. Když někdo nad námi zapne příklepovou vrtačku, Britney se na mne podívá, pak se zvedne a zaleze pod stůl. Tam se cítí v bezpečí. Celý panelák se otřásá a já mám většinou po psaní. Britney je na tom daleko hůře. Na rozdíl ode mne totiž perfektně slyší. Já při větším kraválu mohu ovšem vyndat sluchadlo a jsem dál v pohodě.

V pražském paneláku bydleli nad námi mladí manželé a každý večer, pravidelně, bylo slyšet rytmické vrzání postele. Většinou jsem nezáviděl. Jsem člověk přející. Ale po létech jsem došel přece jen k názoru, že být nahluchlý může být občas i výhodou. Zejména v paneláku. Nemusím totiž, v tomto pozdním věku, už nikomu závidět.

Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Pozdrav vám oběma:-) Kdysi byli naši sousedé přesní .. 0:30 a 4:30 :-)
Jana Jurečková
Žádný pes ani kočička nemají rádi hluk. Náš kocour se schovává v ložnici do šuplíku, tam je v bezpečí. Britney, ležící na pelíšku je jak nějaká princezna ani bych jí nehádala 15 let. Přeji jí touto cestou jen to dobré!
Naděžda Špásová
Britney je moc hezká, to už jsem ti asi psala. S tím vrtáním jsme na tom podobně, nad námi bydlí kluk, teda teď už je chlap. Od začátku, t.j. 40 let s ním a jeho bratrem byly nepříjemnosti. Chvíli to vypadalo, že je gay, ale asi před rokem se oženil, teď mají miminko a dva kluky, kteří se neustále perou. Renovuje si byt, tak ta vrtačka je hodně častá. A není v baráku sám, jsou tu sice stanovena pravidla, ale ta jsou od toho, aby se porušovala. Přeji Britney ještě pár let spokojeného života a tobě taky.
Anna Potůčková
Honzo jste s Britney opravdu správná dvojka. Vypadá to, že u nás špatně slyší naši 2 nejstarší psi Chip a Marilyn. Mnohdy ani totiž neví, že tu máme návštěvu. Jindy když byli mladí byli hned u dveří. Za to nejmladší Bonička by svým štěkotem zbudila nejednoho mrtvého. Článek je úsměvný a jen se přiznej, že jsi těm mladým tak trošku i záviděl :-)
Margita Melegova
Jako dvojka fungujete super.
Jitka Hašková
Britney je úžasná. Aby pejsek nebo kočička lépe snášeli hluk, je dobré homeopatické kapky Rescue Remedy, dát jim jenom 3 kapičky do pití, je to bez chuti. Kamarádka s tím má vynikající zkušenosti, dávala to pravidelně svému pejskovi (dokud žil). Také to pomáhá dávat to zvířátkům, pokud se nesnášejí. Je to i pro lidi, mám to pro sebe a moc mi to pomáhá, abych se zklidnila před cestováním, jinak končím se zažívacími problémy.
Jan Zelenka
Britney bude v lednu 15 let. Ale pořád je dobrá.
Alena Švancarová
Moc přeji Vašemu pejskovi,aby tady byla ještě dlouho,psáváte,že je už stará.Ten pohled mluví za vše.
Blanka Lazarová
Někdy by i pejsci potřebovali něco do uší. Třeba na Silvestra. To lituji všechna zvířata.
Jitka Chodorová
Honzo, trochu žertovný příspěvek, ale souhlasím s Janou pode mnou, jste s Britney taková správná dvojka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.