Už nejsem muž. Selhání v sexu trápí více než milion Čechů
Ilustrační foto: Pexels

Už nejsem muž. Selhání v sexu trápí více než milion Čechů

1. 11. 2022

Jsem starý a k ničemu. Všude se píše o tom, že šedesátníci jsou na vrcholu sil, ale já už nejsem muž. Mám potíže s erekcí. Ale pssst! Nikomu to neříkám. Takto uvažuje čím dál více pánů.

muži vztahy a sex
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Margita Melegova
Stejne jak maji zeny zenske problemy tak i muzi sve, na tom neni nic divneho, clovek se s tim musi smirit, vek dela svoje u obojiho pohlavi.
Alena Gebauerová
Tak trochu me to prekvapuje. Os svych znamych "devcat" sedmdesatnic a vic, tak spis neni sance najit jen kamarada. Vetsina tech panu pomalu v prvnim mailu nebo schuzky se okamzite ptaji na sex, a tim padem je nezajem. dek
Jitka Caklová
Na takový článek se v rámci genderové vyváženosti také těším za všechny ženy, které bohudík tyto problémy také nemají a třeba se i dozvíme, co je lepší, nebo horší, když je čím a není do čeho, a nebo když je do čeho a není čím.
Vladimír Mrázek
Děkuji za přínosný článek za všechny muže, kteří bohudík tyto problémy nemají a těším se, v rámci genderové vyváženosti, na článek o inkontinenci a vaginální suchosti.
Jitka Caklová
A tu znáte, jak novomanželé 70 a 30 jeli na svatební cestu? Když opouštěli hotel, tak novomanžel vykračoval důstojně obtěžkán kufry a novomanželka celá zdrchaná se belhala za ním. Recepční se pána důvěrně ptá, jak je to možné? a pán důvěrně odpovídá: "To máte tak, dlouho jsem nemohl najít tu pravou, tak jsem si dal inzerát, zn. Mám úspory za čtyřicet let., no a manželka si myslela, že to mám v penězích."
Jitka Caklová
Jeden známý nám před lety vyprávěl: "Když mi bylo 17,18 a v hospodě jsem poslouchal čtyřicátníky ženáče, jak jeden 3x za noc, druhý 4x, třetí, pátý 5x, těšil jsem se až budu ženatý a bude mi 40. Dnes jsem ženatý čtyřicátník a vidím, jaký to byli volové a ještě větší vůl jsem byl v sedmnácti já." Co k tomu dodat.
Jitka Caklová
I tady platí, možná víc než kde jinde, jde přece o přírodu, že štěstí přeje připraveným. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody