Nebudu si barvit vlasy. Rozhodnutí, které mnohdy vyžaduje velkou dávku odvahy
Ilustrační foto: Pexels

Nebudu si barvit vlasy. Rozhodnutí, které mnohdy vyžaduje velkou dávku odvahy

12. 10. 2022

Rozhodnutí přestat si barvit vlasy vyžaduje trpělivost, odhodlání a sebejistotu. Nejen kvůli tomu, že dlouho trvá, než nabarvené části odrostou, ale i proto, že se žena často setká s nepochopením svých blízkých.

Inspirace pro ženy móda vlasy
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Jasná zpráva, Hani! Navíc já se sama sobě "plesnivá" nelíbím - zrovna mám za sebou období, kdy jsem bojovala s tím "mám - nemám" a k dovršení všeho pak netrefila přesně odstín. Takže budu příště zesvětlovat na tu celoživotní blbou blondýnu :-)) .
Jarmila Fialová
Mám přírodní melír, nikdy jsem šediny neschovávala, na to jsem moc pohodlná
Hana Čadová
Dokud budu moci zvednout ruce, tak budu 1x měsíčně vlasy barvit.
Zdenka Soukupová
já jsem zatím tu odvahu k nebarvení nenašla. Jsem šedivá asi od 48 let. Tehdy se mi zdálo, že jsem na šedivou moc mladá. Dnes by věku už šediny odpovídaly, ale jsem tak zvyklá na barvení, že ještě u něj zůstanu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nechávám si pravidelně 1x měsíčně dobarvit "dorosty" a vlasy nechávám prosvětlit melírem. Líbí se mi u někoho šedivé vlasy, které jsou upravené a kvalitní. Já zatím pokud budu pracovat zústanu u barvení.
Marie Novotná
Také pomohou proužky:)
Margita Melegova
Nebarvim uz roky, nechavam plynout cas i ve vlasech.
Hana Rypáčková
Zrovna tím chci procházet.. Uvidí se,zda to dám...
Libuše Křapová
Zatím se barvím. Ale vím, že jednou přestanu. A také jsem už teď rozhodnutá, že v tom přechodném období odrostů si na vlasy dám jednoduše šedivý přeliv. Proč zbytečně vyvolávat dojem zanedbanosti?
Věra Ježková
Hezké fotky. Ale k nebarvení se nechystám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody