Jana Jurečková
17.3.2025 16:31
Děkuji Ivo, Mikeš je první kocourek, co neutekl nebo záhadně nezmizel. Je to mazlíček. Momentálně je trochu nachlazený, dáváme mu antibiotika, ale zotavuje se dobře. Já obdivuji lidi, co mají více kočiček, ne všechny se snáší.
Iva Bendová
13.3.2025 11:05
To mě mrzí, Jani, kočičky jsou obvykle, oproti pejskům, svébytnější a komplikovanější osobnosti, mám povahu spíše hodného pejska ;-) Poznala jsem nablízko obojí, malého knírače Bertíka a později angorskou kočičku Lolu, ta byla v rodině trochu putovní a na stáří to s ní nebylo jednoduché. Jednou utekla po přesunu na letní byt, ale bohužel :-D se za několik dní vrátila. Nejprve slzy, velké pátrání, ale když přišlo smíření se s osudem, protože byla opravdu už hodně letitá a komplikovaná, tak se celá ošuntělá vrátila zpět a ještě nás další dva roky "oblažovala," mamce málem zničila byt ... Dožila se 22 let. Tak, ať Mikeš dělá jen samou radost :-)
Jana Jurečková
7.3.2025 07:36
Ivo, děkuji za reakci. Bohužel kočička se nevrátila. Mrzelo mě to 3 měsíce, pak to trochu opadlo. Zůstal mi její bratr Mikeš. Ten se drží, jak klíště. Má 6 let. Uteklo to, událost se stala před 3 roky.
Iva Bendová
1.3.2025 19:47
Jedna hvězdička se mi nedoťukla /mobil/, jestlipak se kočička vrátila ...
Zdenka Jírová
2.12.2023 01:03
Měla jsem během svého života řadu kočiček, ale pokud mohly chodit ven, vždy po nějakém čase se ztratily. Vždy jsem to obrečela. Teď žiji už 10 let s kočičkou, kterou mám jen doma a chodí jen na balkón. nevadí jí to, že jsme v paneláku, kde by opravdu nemohla chodit ven. Stejně se mi dovede schovat i mém malém bytě tak, že mi dá dost práce ji najít. Jsou to potvůrky mazaný, jak já říkám.
Soňa Prachfeldová
13.10.2022 18:32
To je trápení, když mi den nepřijde Mikeš, pořád vybíhám na zahradu. Držím moc palce, ať se stane zázrak.
Dana Puchalská
13.10.2022 16:51
Jano, kamarádky kočička se toulala téměř 3 týdny a pak se zčista-jasna objevila zase doma. Seděla na zápraží a bylo jí prý divné,kde všichni jsou. Teď už je z toulání prý definitivně vyléčená
Jana Jurečková
12.10.2022 19:06
Moc Vám všem děkuji, co mi drží palce, ať se kočička vrátí. Mamince už je líp, stará se teď o ni můj bratr. Redakce dala na úvod mourovatou kočičku, ale ta moje je černá. Dostala jsem několik typů, kde by mohla být, vypravila jsem se tam, ale bohužel to nebyla ta moje. Ale já stále doufám, že se vrátí. Podobně beze stopy zmizel sousedův Mikeš asi před rokem, hledali ho všude, ale už se prostě nikdy nevrátil...
Marie Seitlová
12.10.2022 10:05
Jano držím pěsti, aby se kočička vrátila.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.10.2022 08:05
Plně chápu jak je smutno kdy kočička dlouho nejde. Prožila jsem několikrát s kocourem Piškotem. Naštěstí vždy domů přišel Tak ať se krásná kočička vrátí. moc vám to přeji
Načíst starší příspěvky