Ilustrační foto: Pixabay
Páteř je někdy svinstvo
3. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ladislava Mikendova
26.3.2023 09:04
Příspěvek paní Tolarové mi připomněl ,že jsem zažila něco podobného.V roce 1970 jsme byli na dovolené v kempu na Slunečných jezerech u Bratislavy. Když manžel slézal ráno z palandy v chatce chytly ho záda tak intenzivně,že jsme původně mysleli,že budeme muset volat sanitku. Nakonec jsem vše sbalila a odjeli jsme domů . Měla jsem tehdy za sebou tři jízdy v autoškole . Domů jsem dojela ,nikde nás nekontrolovali.Samozřejmě intenzita provozu byla s tou dnešní nesrovnatelná .Když si dnes na tento zážitek vzpomenu,mám husí kůži .
Jana Jurečková
25.3.2023 16:12
Článek jsem přečetla jedním dechem. Věřím, že jste si užil víc než dost. Pobavilo mě zastavení policistů, ti museli být hodně naštvaní, že jste nenadýchal.
Soňa Prachfeldová
8.10.2022 09:27
Páteř je asi výsadou stárnutí, jenže dobrý lékař , když je, umí dost pomoct.
Martin Vrba
5.10.2022 18:22
Děkuji všem za komentáře a jako prémii všem stejně trpícím s páteří, nabízím skvělou komedii se stejně postiženým mužem, který si navíc zkomplikoval život dárkem od spolupracovníků do důchodu. Ale dopadne to dobře, a to já mám vždy rád. "DÁREK" https://www.youtube.com/watch?v=yW_3t7vhwRM Pod videem je napsáno, že je sledování omezeno věkem, nepíše se jakým, tak to nechám na vás. :)
Hana Šimková
3.10.2022 18:17
To stáří už nám pokoj nedá ,ale když se ráno probudíme a nic nás nebolí, tak jsme bohužel po smrti.
Jan Zelenka
3.10.2022 16:32
Mně by asi to trhnutí nepomohlo. Rozjíždějí se mi obratle. Před operací jsem měl bederní ujeté o 4 - 6 mm a skříplou míchu. A je to tu znova. Ale se vším se dá žít.
Zuzana Pivcová
3.10.2022 13:13
Ještě připíšu, že asi v 35 letech jsem najednou vůbec nemohla zvednout do strany levou nohu, rentgen v kyčli nic neodhalil, mořila jsem se tak týdny, pak mi jeden známý zprostředkoval návštěvu u jejich známého starého lékaře, on byl potomek bělogvardějců, kteří do naší republiky emigrovali před bolševiky po první válce. Ten se na mě podíval, jak jsem přišla, a hned řekl, že mám překroucenou pánev. Jedním trhnutím mě pak na boku na lehátku napravil.
Zuzana Pivcová
3.10.2022 12:37
To mi vyprávějte! Já jsem už léta chodící "zablokovaná páteř". A jak to různě působí, je až neuvěřitelné. Ale takových je nás tu jistě hodně. Jen těch dobrých fyzioterapeutů je málo.
Zdenka Soukupová
3.10.2022 12:32
Martine, dovedu si představit, že Vám fakt nebylo dobře, přesto jste to popsal tak, že jsem se s chutí zasmála. Doufám, že páteř už nezlobí, uličnice jedna...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA