Páteř je někdy svinstvo
Ilustrační foto: Pixabay

Páteř je někdy svinstvo

3. 10. 2022
Můj příběh zdraví
Autor: Martin Vrba
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislava Mikendova
Příspěvek paní Tolarové mi připomněl ,že jsem zažila něco podobného.V roce 1970 jsme byli na dovolené v kempu na Slunečných jezerech u Bratislavy. Když manžel slézal ráno z palandy v chatce chytly ho záda tak intenzivně,že jsme původně mysleli,že budeme muset volat sanitku. Nakonec jsem vše sbalila a odjeli jsme domů . Měla jsem tehdy za sebou tři jízdy v autoškole . Domů jsem dojela ,nikde nás nekontrolovali.Samozřejmě intenzita provozu byla s tou dnešní nesrovnatelná .Když si dnes na tento zážitek vzpomenu,mám husí kůži .
Jana Jurečková
Článek jsem přečetla jedním dechem. Věřím, že jste si užil víc než dost. Pobavilo mě zastavení policistů, ti museli být hodně naštvaní, že jste nenadýchal.
Soňa Prachfeldová
Páteř je asi výsadou stárnutí, jenže dobrý lékař , když je, umí dost pomoct.
Martin Vrba
Děkuji všem za komentáře a jako prémii všem stejně trpícím s páteří, nabízím skvělou komedii se stejně postiženým mužem, který si navíc zkomplikoval život dárkem od spolupracovníků do důchodu. Ale dopadne to dobře, a to já mám vždy rád. "DÁREK" https://www.youtube.com/watch?v=yW_3t7vhwRM Pod videem je napsáno, že je sledování omezeno věkem, nepíše se jakým, tak to nechám na vás. :)
Jana Šenbergerová
Tak o tom bych také něco věděla. :-)
Hana Šimková
To stáří už nám pokoj nedá ,ale když se ráno probudíme a nic nás nebolí, tak jsme bohužel po smrti.
Jan Zelenka
Mně by asi to trhnutí nepomohlo. Rozjíždějí se mi obratle. Před operací jsem měl bederní ujeté o 4 - 6 mm a skříplou míchu. A je to tu znova. Ale se vším se dá žít.
Zuzana Pivcová
Ještě připíšu, že asi v 35 letech jsem najednou vůbec nemohla zvednout do strany levou nohu, rentgen v kyčli nic neodhalil, mořila jsem se tak týdny, pak mi jeden známý zprostředkoval návštěvu u jejich známého starého lékaře, on byl potomek bělogvardějců, kteří do naší republiky emigrovali před bolševiky po první válce. Ten se na mě podíval, jak jsem přišla, a hned řekl, že mám překroucenou pánev. Jedním trhnutím mě pak na boku na lehátku napravil.
Zuzana Pivcová
To mi vyprávějte! Já jsem už léta chodící "zablokovaná páteř". A jak to různě působí, je až neuvěřitelné. Ale takových je nás tu jistě hodně. Jen těch dobrých fyzioterapeutů je málo.
Zdenka Soukupová
Martine, dovedu si představit, že Vám fakt nebylo dobře, přesto jste to popsal tak, že jsem se s chutí zasmála. Doufám, že páteř už nezlobí, uličnice jedna...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%