Všechny fotografie: Jakub Watzek
V sedmdesáti na přehlídkovém molu
16. 9. 2022Je jim kolem sedmdesáti let, mají rádi módu a ještě raději ji předvádějí. Řeč je o ženách a také mužích, kteří se už několik let účastní módních přehlídek při nejrůznějších příležitostech. Tentokrát to bylo v rámci Fresh senior festivalu v pražských Dejvicích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
22.9.2022 20:15
Líbí se mi, že i starší modelky mohou předvést svoji eleganci a šarm. Tleskám.
VANDA Blaškovič
22.9.2022 12:38
Překrásné kloboučky...ateliér Jolany Kotábové určitě navštívím. I butik Malé černé je zajímavý. Už abych byla v Praze! V Praze je blaze...:)
Dana Divišová
18.9.2022 18:28
Hezké modely, sluší jim to. Některé šaty bych si taky pořídila. Ovšem klobouk ne. Bohužel, nejsem kloboukový typ. Maximálně si ho nasadím u moře. Letní.
Lenka Kočandrlová
18.9.2022 15:56
Tak ten klobrc,co má ta paní v červeném,tak to je asi salátová nadměrná mísa. Ani za nic bych si tohle na hlavu nedala.
Jan Zelenka
17.9.2022 11:41
Neznamená to, že člověk v sedmdesáti je odepsaný ze života. Stále žijeme.
Zdenka Soukupová
16.9.2022 12:41
Moc to všem slušelo. Taky bych ráda někdy podobné modely vyzkoušela.
Jitka Hašková
16.9.2022 11:18
Děkuji za sdílení, jak už napsala Daniela. Nebylo mi dobře tak jsem se nemohla jít podívat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA