Tady jsme tehdy stáli,
prvně se dotýkali,
jen malé nadechnutí
a potom rozhodnutí.
Bylo to ostýchavé
a někdy zase dravé,
cit nešel do prodeje,
já chtěla Dobroděje.
Dala jsem vždycky hodně,
jas světla, teplo ohně,
vášeň a barvu nebe
a nejvíc sama sebe.
Co bylo, to už není,
ač duch se nevzdal snění.
Dávat své city v sázku?
Jak nezahubit lásku?
Trochu to vždycky bolí,
životní kapitoly,
román víc nenabízí,
a přesto úspěch sklízí.
Tehdy a teď
5. 1. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.5.2013 22:42
Doufám, že cenová kalkulace bude příznivá a nepřekazí to, co bychom tu všichni uvítali. Už stojím v řadě na tvou sbírku básní, Zuzko.
Jiří Libánský
6.1.2013 14:10
Při čtení básní, jako je tato, se opravdu až tají dech. Každý, kdo to čte, podvědomně cítí, že se zde setkává s něčím mimořádným.
Pokud se to povede a k vydání sbírky dojde, na i60 bude o tom informace. Začíná to sháněním podkladů pro cenovou kalkulaci.
Hana Procházková
6.1.2013 10:30
Dokud nebude knížka k dostání - tisknu si , Zuzko, Tvoje básničky - a odpusť , že tykám- připadáš mi jako bys byla mojí sestrou...pokud jde o pocity
Jarmila Peerová
6.1.2013 07:37
I já bych se za vydání Vaší sbírky básní přimlouvala,myslím,že v tomto podivném světě by to bylo pohlazení po duši a důkaz,že jsou lidé,co sní s otevřenýma očima, v srdci mají cit a rozdávají krásu slova...díky Zuzanko,jste fakt třída...
Jitka Chodorová
5.1.2013 23:30
Úplně souhlasím s Ninou,gejzír tvých básniček by si zasloužil vydání knihy veršů,a to jsem zcela upřímná,díky Zuzko.
Nina Šachová
5.1.2013 21:29
Zuzano, já nemám slov...tvoje básničky mě ohromují, okouzlují, nechápu jen, proč už si někdo nevšiml Tvého obrovského talentu a nevydal Ti knížku. Byl by to skvost v mé knihovně. A nejen v mé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem