Melanom vzniká i z nenápadných znamének. Odhalit jej může preventivní vyšetření
Ilustrační foto: Ingimage

Melanom vzniká i z nenápadných znamének. Odhalit jej může preventivní vyšetření

1. 7. 2022

Kožní znaménka má mnoho z nás, ať už jsou přítomna od narození nebo se objevila v průběhu času. Vyšetření každého nového znaménka lékařem ovšem není radno zanedbávat – vyvinout se z něj může i kožní rakovina – takzvaný melanom.

rakovina zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Pro mě zrovna velmi aktuální článek. Nosím už týden místo jednoho znaménka dva stehy a spoustu dalších znamének, která byla také shledána neškodnými. Do pětašedesáti jsem nevěděla, co to je mít na kůži něco takového. Kdyby to bylo jen na mně, nenechala bych do sebe říznout, ale moje kardioložka vypadala docela vyděšeně. Tak jsme se s kožní dohodly, že pro klid paní doktorky tu příšerku odstraní. Já budu klidná, až se vytáhnou stehy.
Jana Šenbergerová
Pro mě zrovna velmi aktuální článek. Nosím už týden místo jednoho znaménka dva stehy a spoustu dalších znamének, která byla také shledána neškodnými. Do pětašedesáti jsem nevěděla, co to je mít na kůži něco takového. Kdyby to bylo jen na mně, nenechala bych do sebe říznout, ale moje kardioložka vypadala docela vyděšeně. Tak jsme se s kožní dohodly, že pro klid paní doktorky tu příšerku odstraní. Já budu klidná, až se vytáhnou stehy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody