Ilustrační foto: Ingimage
Vyřizování příspěvku se zjednoduší, žádosti půjde podat i elektronicky
2. 6. 2022Domácnostem, které nemají dostatečné příjmy na to, aby pokryly stávající náklady, pomáhá příspěvek na bydlení. Jeho vyřizování se oproti současnosti výrazně zjednoduší tak, aby o něj mohlo požádat co nejvíce lidí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
6.6.2022 16:19
Ta paní na tom obrázku stojí před problémem: “No jo - vyplním to elektronicky - stydím tam stát ve frontě s lidmi, kteří se celý život štítili práce a já pracovala od 15 až do dneška. To znamená, když si vypůjčím od někoho na koupi počítače a zaplatím si i připojení k internetu a udělám si kurz na práci s počítačem a pak to podám konečně elektronicky, tak pak pro ten “přepych”, že na to všechno mám, ten příspěvek nedostanu a zbyde mi pak alespoň nějaká koruna na nákup skoby a provazu? Jak vázat uzle a smyčky naštěstí v tom neštěstí znám ještě z dob komunistického pionýra.”
Krejcar Stanislav
6.6.2022 13:53
Elektronické vyřizování je hudbou budoucnosti , zatím jen u staroušků kteří v době kdy mohli si pořídili potomky a ti děti jež se it technikou naučili pracovat a zacházet. V dnešní době je stále ještě dost důchodců , jež elektroniku ve své době k ničemu nepotřebovali , a měli život jednodušší ! Gayové a lesbičky dnešní doby se bez potomků obejdou a základní znalosti získají v povinné základní škole (od doby Marušky Terezky) to budou mít složitější.
Alena Gebauerová
3.6.2022 17:58
Zajimalo by mne, jak se elektronicky dolozi potvrzeni pronaji ate, ktery sid.i daleko
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA