Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku
Ilustrační foto: Ingimage

Bílé kalhoty nejsou jen pro mladé. Sluší ženám v jakémkoliv věku

6. 6. 2022

Nepraktické, hned se ušpiní. Zadek v nich vypadá větší než je ve skutečnosti. To je móda jen pro mladé. Ano, tyto věty zazní vždy, když se začne mluvit o bílých kalhotách. Přesto jsou desítky let jedním ze základních pilířů dobře sestaveného šatníku a ženy, které si je oblíbily, vědí proč.

Když začne léto, mají to ženy, které nepreferují šaty a sukně, těžké. V džínách je horko, v tmavých kalhotách také. Jenže těch světlých se mnohdy dámy bojí. Čím je žena starší, případně se její boky stávají rozměrnější, tím častěji podléhá přesvědčení, že se pro ni bílé kalhoty nehodí. Často se mýlí. Právě bílé lehké kalhoty se mohou stát v létě nezbytnými kamarádkami, ve kterých se dají přežít i ta největší vedra. Záleží jen na tom, po jakém materiálu a střihu sáhneme. Dobře ušité, padnoucí, volné plátěné bílé kalhoty totiž sluší prakticky každé dámě a věk či tělesné rozměry v tom nehrají roli.

Nemluvíme teď o situacích, kdy se značně kyprá padesátnice nasouká do upnutých bílých džínů a stejně upnutého trička. Hovoříme o poněkud jiných kombinacích. O bílých kalhotách z lehkého materiálu, které tělo neobepínají, ale lehce po něm splývají. Ty vypadají v kombinaci s košilemi či volnými halenami skvěle.

Při výběru je samozřejmě vhodné prozkoumat, zda jde o materiál, který se bude snadno prát a poté takzvaně držet tvar. To znamená, že se minutu po vytažení z pračky nebo po případném rychlém přežehlení nezmění v beztvarou hmotu. Ovšem, když se podaří ty pravé bílé kalhoty najít, zpravidla získají v šatníku místo na mnoho let. Protože jde o kus oděvu, který nikdy nevychází z módy a dají se s ním tvořit nepřeberné kombinace.

Tak tady je malá ukázka, že bílých kalhot se není třeba bát ani když už nám není třicet. A mimochodem, sluší i pánům, přestože ti se jim také z výše uvedených důvodů často brání.

kalhoty.png

kal.png

                                                                                                                   Všechny fotografie: Pexels

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Mně bylo už opravdu dávno 30 let, ale bílé kalhoty v létě nosím stále. Nikdy mě totiž vůbec nenapadlo, že by se nehodily k nějakému věku. Většinou mám dvoje, aby byl jeny vždy k dispozici. Mám ráda světlé barvy, ubírají roky.
Martin Vrba
Když se načančám (Version 2002) https://www.youtube.com/watch?v=svdOOqBeOjU
Helena Přibilová
Bílá barva není v mém šatníku příliš zastoupena, ale na druhé straně se mi líbí, že dokáže celkovou kombinaci oblečení "rozzářit".
Hana Čadová
Bílé kalhoty a bílou sukni v šatníku mám a v létě nosím. Hlavně pozor na barvu kalhotek :)
Miloslava Richterová
Bílé kalhoty.. jaro, léto, podzim, a je to naopak, mladí nosí černou :-) krásné léto v čemkoli :-)
Anna Potůčková
Bílé kalhoty ve svém šatníku nemám. Nejenže bych se v nich necítila, a to dokonce ani kdyby to byly mé oblíbené rifle, ale je to i nepraktická barva na které je vidět i sebemenší flíček. Je každého věc co nosí, v čem se dobře cítí.
Věra Ježková
Bílé kalhoty ani omylem. Nenosila jsem je ani jako štíhlá holka. Vysoká jsem pořád.
Daniela Řeřichová
Asi jako většina si neumím léto bez bílých kalhot různých délek představit. Přeji všem krásné dny v čemkoliv, co vám vyhovuje. :-)
Jitka Caklová
Ať si i mladí nosí, v čem se cítí dobře. Věnovat pozornost něčemu, co se mi nelíbí, ať na mladém, či na starém, je pro mě ztrátou energie, kterou naopak mohu věnovat něčemu, co se mi na lidech líbí ♥
Elena Valeriánová
Mám ráda sukně i kalhoty. Bílou sukni bych si nekoupila, ale kalhoty ve svém šatníku mám. Nejraději nosím ty od Vietnamců, jsou bezva a mám je i v černé. Mám i bílé rifle, ale ty zrovna mezi mé oblíbené nepatří. Ať každý nosí v čem se cítí dobře, tak to je správné, ale někdy mám pocit, že ty mladé se ani nekouknou do zrcadla, protože jsou mladé a mladým sluší vše? Někdy je to čirá hrůza.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.