Karel (67 let): Našel jsem skvělou ženu, ale pro rodinu jsem blázen
Ilustrační foto: Ingimage

Karel (67 let): Našel jsem skvělou ženu, ale pro rodinu jsem blázen

7. 6. 2022

Moje první manželství skončilo rozvodem, druhá žena mi zemřela po dlouhé těžké nemoci. Tehdy mně její odchod hodně vzal, trvalo snad dva roky, než jsem zase začal mít chuť někam chodit, mluvit s lidmi.

Můj příběh vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jindřich Berka
Dobrý den, právě jsem se vrátil ze srazu po 50 letech od vyučení. Samí chlapi. Mlynáři a já ještě učitel k tomu. Řemeslo již zaniklo. Bohužel. Nadhodil jsem téma rozvodů, rozchodů a hlavně blbého hledání. Nemá to cenu, když to trochu funguje, tak se nepřepřahá, ani mladé kobyly. Pořád je to stejné. To bylo obrazně. Jen jeden z nás byl nepolepšitelný. Dvakrát šťastně rozvedený. My jsme mu svobodu přáli, ale jsme vděční a děkujeme svým manželkám, že když jsme zlobili, že nás neodkoply. Pořád slavíme svátky společně a rozmazlujeme vnoučaty stereo. Jsme spokojení muži a tak i ze světa odcupitáme. Hezkou neděli přeji. Jindra
Olga Škopánová
Velmi správně až pán bude nemocný a nemohoucí tak mu děti také nebudou do ničeho kecat a řeknou ať si dělá co chce.
Lenka Kočandrlová
Pan Karel je tak v mém věku,ale já bych si takhle starého nenabalila...Evidentně se tetelí blahem,že má tak mladou a pohlednou,ostatní dědci (třeba spolužáci ) závidí...Nechápu ty jeho děti,co si osobují právo otci do něčeho kecat: ať si dělá co chce,hlavně že má radost ze života....
Olga Škopánová
Paní Škopánovou pouze baví diskutovat.
Božena Vostalová
Já jsem si říkala, proč je ta paní Skopanova tak urputná.
Martin Vrba
:):)
Olga Škopánová
Všechno souvisí se vším.
Martin Vrba
Proč se tváříte, že chápete ten vztah staršího pána a jedné paní ve vymyšleném příběhu a když vám s paní Skopanovou nabídneme jak vypadá takové seznamování v praxi, tak protestujete a zrovna v době, kdy to mezi námi začalo jiskřit. :)
Eva Kopecká
Taky mi unikla souvislost s Ukrajinou a mladší přítelkyní.
Miloslava Richterová
Autorovi článku přeji hodně štěstí, užívejte života, jak to jen lze, děti to časem pochopí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody