Zuzana (64 let): Snaha ušetřit mě připravila o celoživotní kamarádky
Ilustrační foto: Ingimage

Zuzana (64 let): Snaha ušetřit mě připravila o celoživotní kamarádky

25. 5. 2022

V minulých letech jsme často mluvily o tom, jak si poslední fázi života užijeme. My tři kamarádky, které se známe už od střední školy a víme jedna o druhé prakticky všechno. Já, Hana a Zlatka.

Můj příběh přátelství psychika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Také se stále přátelím s dvěma kamarádkami už několik desítek let, voláme si denně, protože už se nemůžeme často scházet, všechny špatně chodíme, ale bydlet společně by opravdu nešlo. Každá jsme jiná , teď už je každá sama, ale máme rozdílné povahy, životní zkušenosti, názory. Když jsme spolu, každá říká své nové zážitky, třeba si i postěžujeme, ale zase se rozejdeme a těšíme se, až se zase setkáme.
Ludmila Černá
Opravdu poučné. Mám kamarádky od dětství. Mám je moc ráda, ale být s nimi jeden den mi stačí. Každá jsme jiná. A k tomu bydlení. Společná kuchyň dvou žen bývá problém. Vím o čem mluvím, bydlela u mne dost dlouho dcera, když se rozvedla. Ne že bychom se hádaly, ale ona hodně pekla dorty a cukroví a motejte se jí v kuchyni.
Lenka Hudečková
Díky za článek, je hodně poučný pro nás všechny.
Dagmar Bartušková
Dámy, vůbec nechápu, jak jste takovou blbost mohly udělat!
Soňa Prachfeldová
Není nad soukromí. Stačí málo a je po kamarádství, natož, když se sdílí společné bydlení.
Danka Rotyková
Nikdy by mne nenapadlo přistěhovat se ke kamarádkám. Žena ve své domácnosti velmi těžko snese druhou ženu, platí to i pro maminky, které rády radí. Možná, že bych se v jedné domácnosti shodla se svým tátou, i když si nejsem stopro jistá. Jsem šťastná, že si mohu dovolit singl život, přestože doba je hodně složitá.
Margita Melegova
Netouzim po nicem takovem, dnes jsem rada ze i deti maji svoje zazemi a chodi jen na navstevu.
Jan Ciprys
Ano komunitní bydlení je v zahraníčí běžné ale to tam bydlí lidé kteří se neznají a ne kamarádky na celý život největší hloupost.
Zdenka Soukupová
Asi bych se do takového spolubydlení vůbec nepouštěla. Krátkodobě to asi fungovat může, protože všechny strany vidí nějaký konec a snaží se být tolerantní, ale dlouhodobě je to nemožné. Alespoň pro mě.
Marie Novotná
Moc zajímavý článek. Ještě že jste ty své byty neprodaly. Takhle se snad časem zase sblížíte:)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody