Spisovatelka Lucie Šilhová. FOTO: Poskytnuto z archivu L. Šilhové
Na dvacítky nemám. Je to docela úleva, říká spisovatelka Lucie Šilhová
26. 5. 2022Její knihy a fejetony jsou vtipné. Dělá si legraci z toho, čím se ženy vyššího věku zpravidla spíše trápí. „Holt musíme najít něco, do čeho se mladí nehrnou, kde je prostor pro nás, holky v nejlepších letech,“ tvrdí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
19.6.2022 16:09
Milá Lucinko, děkuji za další hezká slova = vždy mě potěší. Dlouho jsem na tomto portálu nebyla, takže touto cestou zdravím z rozpáleného Berouna***JitkaV.
Vlasta Ledlová
31.5.2022 19:48
Nová knížka L. Šilhové Hřích mám pořád v záloze je v prodeji. Už ji mám staženou ve čtečce a těším se na ni.
Martin Vrba
31.5.2022 14:30
“Dobrá nálada nic nevyřeší, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.” Ano - to znám, ale už jsem mnohem dál a snažím se i těm lidem tu náladu také pozvednout a ne je štvát - třeba je něco trápí a někdy stačí i dobré slovo a je jim líp. Když je někdo na invalidním vozíku, tak není vhodné kolem něho tancovat a předvádět se mu, jak umíte tancovat piruety. Všem ale vyhovět nemůžete, protože jsou i tací, kterým by na chvíli snad jen pomohlo, kdybyste vyskočili z okna a ty potěšíte jen tím, že jim řeknete, že jsem už i tom jednou uvažoval - že i vám bylo bídně a že jsem si pak řekl, že od této chvíle, co pak udělám a nebude to ten skok z okna, bude vždy jen lepší a najednou byl ten svět hned snesitelnější a že se o to mají pokusit také pomocí hrozně malých krůčků. Že se mají naučit najít si na každém dni něco pěkného a může to být třeba jen zelená travička, která se proklubala sněhem nebo jen nějaká písnička. :)
Margita Melegova
27.5.2022 18:43
Rada si prectu fejetony Lucie Sihlove, je to takovy pohled na svet ktery nezarmouti.
Marie Ženatová
27.5.2022 09:10
Děkuji moc za tento zajímavý rozhovor. I já mám ráda fejetony Lucie Šilhavé a přeji mnoho dalšího neutuchajícího elánu i tvůrčích sil*
Vlasta Ledlová
26.5.2022 17:44
Fejetony Lucie Šilhové znám už dlouho a mám ráda i její knížky. Hlavně se mi líbí její smysl pro humor a umění udělat si legraci i ze sebe samotné. Těším se na její další fejetony i rozhovory. A teprve teď hodnotím: ****** Asi jsem se předtím nevědomky uklepla. (-:
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA