Výlet do Panenského Týnce a k menhiru u Klobuk
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Výlet do Panenského Týnce a k menhiru u Klobuk

23. 4. 2022

Obě místa jsou sice dosti známá, ale jsou tak zajímavá, že neuškodí si je připomenout. Jak menhir, chcete-li kamenný pastýř, tak nedostavěný kostel Panny Marie jsou místa přímo mystická, nabitá pozitivní energií.

cestování Do stovky 2022 Tip na výlet
Hodnocení:
(4.9 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Nedávno jsme ta místa s mužem navštívili, je tam krásně :-)
Lenka Kočandrlová
Krásná místa! Asi se tam nedostanu,ale stačí mi i tak,na fotkách.
Jana Šenbergerová
Jako vždycky krásný výlet, vyprávění i fotky. Dík!
Soňa Prachfeldová
Paráda, mohu všechna tahle místa vidět furt a pořád. V Panenském Týnci dva svářecí dráty v mých rukou šly k sobě docela silně.
Jitka Hašková
Álo, díky za zajímavé vyprávění doplněné krásnými fotkami. Do Panenského Týnce se chystám několik let. Už jsem se našla bezvadné autobusové spojení z domova, ani to nemám moc daleko.
Blanka Lazarová
Álo, tvoje články i fotky jsou vždy na vysoké úrovni. Pořád jenom smutnim, že je to na opačném konci republiky.
Věra Ježková
Prima výlet. :-)
Anna Potůčková
Neznám, nebyla jsem tam a proto jsem si ráda článek přečetla, něco nového se dověděla a podívala se na krásné fotografie.
Jan Zelenka
Tento kraj znám. Prošli jsme ta místa několikrát, z Ruzyně jsme to neměli daleko. V kostele dcera i žena cosi cítili, já nejsem senzibil. Dokonce tam někdo cvičil jógu. Tento kraj stojí za výlet. Pěkné, Aleno.
Naděžda Špásová
Klobuk neznám, ale v Panenském Týnci jsme před pár lety byly s dcerou a kamarádkou taky, dokonce mám tady na íčku článek. Na kamarádku tajemno působilo, na mně ne, ale bylo to hezké. Peruc se nám taky líbila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody