Voňavé umění Radky Grösslové
Perníkářka RadkaGrösslová. Foto: Pavla Lankusová

Voňavé umění Radky Grösslové

4. 4. 2022

Některé umělecké dílny poznáte na první pohled, jiné objevíte podle zvuků. Chcete-li najít v malém pošumavském městečku Janovice nad Úhlavou paní Grösslovou, je nejlepší hledat podle čichu.

gastronomie hobby rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Obdivuhodné umění. Nemám k tomu asi talent, ani trpělivost, nesmírně obdivuji šikovnost, neuvěřitelné, co se dá vytvořit. Vnučky mi vždy koupí srdíčko na pouti a mám ho pro okrasu a štěstí.
Jana Šenbergerová
Děkuji za rozhovor. Pohled na nádherně zdobené perníčky ve mně vždy vyvolá obdiv ke všem, kteří toto sladké řemeslo mistrně ovládají. Paní Grösslové přeji, ať se jí daří a děkuji za recept. Několik jsem jich vyzkoušela, ale nedařilo se. Třeba to ještě někdy zkusím. ♥
Jana Šenbergerová
Děkuji za rozhovor. Pohled na nádherně zdobené perníčky ve mně vždy vyvolá obdiv ke všem, kteří toto sladké řemeslo mistrně ovládají. Paní Grösslové přeji, ať se jí daří a děkuji za recept. Několik jsem jich vyzkoušela, ale nedařilo se. Třeba to ještě někdy zkusím. ♥
Helena Přibilová
Děkuji redakci za zajímavý rozhovor. Fandím všem šikovným lidem, kteří svoji práci dělají s láskou.
Alena Vávrová
Mám už sbírku receptů na perníčky a pořád s nimi bojuji, ale pořád je peču. Vnoučata je mají ráda. Tak děkuji za recept od osoby více než povolané.
Martina Růžičková
Také děkuji za rozhovor. Moc obdivuji všechny pokračovatele starých tradic a moc jim fandím. Zdobené perníčky jsou nádherné.
Daniela Řeřichová
Děkuji za zajímavý rozhovor a držím pokračovatelce pernikářské tradice palce. Párkrát jsem dělala na chalupě perníkové Vánoce a vím, jak je těžké vytvořit a nazdobit chaloupku nebo ozdoby.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody