Fotoreportáž: První jarní ráno
Všechny fotografie: Anna Čípová

Fotoreportáž: První jarní ráno

26. 3. 2022

Dlouho jsem se těšila na první jarní ráno. Kdo si počká, ten se dočká. Dočkala jsem se i já, z čehož mám velkou radost. Do přírody se vrací život, každý nový den je barevnější a díky ptačímu zpěvu i veselejší.

Cílem mé první jarní vycházky byly pastviny nad městem. Z domova jsem vyrazila po šesté hodině teple oblečená, bylo totiž  5°C pod nulou. Zpočátku jsem litovala, že jsem si nevzala i rukavice. S přibývajícím časem se zvyšovala teplota, sluneční paprsky vykouzlily krásné dopoledne. Třeba vás o tom přesvědčí fotografie.

Přeji krásné dny, hodně důvodů k radosti a fotografům dobré světlo.  

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Aničko, připomněla jsem si loňskou vycházku s Tebou do těchto míst. No, jara tam ještě moc není, ale výlet se vydařil, jak o tom praví Tvé krásné fotky. Děkuji!
Jana Jurečková
Krásná romantická procházka. Díky
Jana Šenbergerová
Aničko, vidím, že ani k vám se jaro nežene, stejně jako k nám. Na zahrádkách už lecjaká jarní kytička září, ale ve volné přírodě jich zatím moc není. Sem tam devětsil, začíná se objevovat podběl. Ostatní zatím váhají, jestli vystrčit hlavičky. Ani tráva se ještě nezačíná zelenat, je příliš sucho. Myslím, že opravdové jaro začne, až pořádně zaprší.
Daniela Řeřichová
Aničko, krásně jsi zdokumentovala první jarní ráno ve vašem požehnaném kraji, děkuji.
Naděžda Špásová
Hezky nafoceno, taky už se těšíš, až tu bude zelené? Já moc. :-)
Eva Mužíková
Aničko, asi se budu opakovat, ale zase smekám před popisem každého kroku na Tvé procházce. Fotky už ani chválit nebudu, máš je vždy perfektní. To řečiště plné kamenů mne pokaždé nadchne. Taková Mumlava v Harrachově, to je také nádhera. Snad se jednou dokopu k tomu, abych navštívila Hanku R. a uviděla řeku Vydru.. Jen tak dál. Je fajn, že se dokážeme články a fotografiemi vzájemně potěšit a dát to komentáři najevo.
Vladislava Dejmková
Parádní!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.