Fotoreportáž: Bez plánu
Foto autorka

Fotoreportáž: Bez plánu

26. 2. 2022

Proč bez plánu? Protože je středa 23.2.22, venku svítí slunce a manžel má jet odpoledne pro dceru do Kojetic. Původně jsem chtěla s pejskem zůstat doma, ale jak tak sedíme nad kávou, říkám si, proč bych měla být doma? Svrběly mě ruce, to, jak se jim stýskalo po foťáku, a tak jsem rozhodla, že pojedeme taky.

Není to tak dlouho, kdy jsme v těch končinách byli na rozhledně v Malečově, tenkrát bylo všechno krásně zelené. Teple jsme se oblékli, vzali vodu a mlsky pro pejska a vyjeli do kopců. Slunce svítilo, vítr vyfoukal zamlžený obzor, takže kopce v dálce byly docela dobře vidět. Malá skvrna na kráse se objevila, když jsem v Kojeticích chtěla dát foťák do pouzdra. Ano, v zápalu běhání po loukách jsem milé pouzdro někde vytratila. Moc mě to mrzelo, nerada ztrácím věci, které jsem si oblíbila, ale hledat ho, by bylo to samé, jako hledat jehlu v kupce sena. Ve čtvrtek jsem byla u zubaře v Proboštově, o trapném zážitku jsem psala na chatu, ale ještě předtím jsme se chvíli prošli kolem potoka, kde bylo hejno kačen a bagry, které tam pracují na rybníku. A tak jsem na konec přidala pár fotek z jiného soudku.

Zvu vás na procházku zimní krajinou, která ovšem zimu ani náhodou nepřipomíná, a přeji všem pohodu a klid v těchto rozbouřených a nehezkých dnech. Držím nám všem palce.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Neplánovaně krásný výlet :-)
Jana Šenbergerová
Krásné výhledy do krajiny. ♥
Alena Vávrová
Opravdu, Naďo, na ty fotky je radost podívat, nejvíce se mi líbí kopečky a nad nimi ty úhledně seřazené mráčky.
Naděžda Špásová
Děkuji za slova chvály. Eli, musela jsem se kouknout na to srdce, ani mě to nenapadlo. Z každé vaší pochvaly mám radost. :-)
Elena Valeriánová
To by bylo hřích zůstat doma, když konečně je jednou DOBRÉ SVĚTLO. Líbí se mi to srdce vytvořené ze dvou sbíhajících se fotek potoků.
Helena Přibilová
Pohled na krásnou krajinu s modrou oblohou pohladí na duši...
Soňa Prachfeldová
Když je chuť a příležitost,vzniknou podařené fotky. Při pohledu na přírodu , zvecnenou na tvých fotkách Naděnko, tak si říkám, kolik je krásy okolo nás, kterou někdo ani nevnímá. Příroda je dokonalá, na rozdíl od člověka.
Marcela Pivcová
Opět krásné fotky - jako vždy!
Věra Ježková
Naďo, díky za hezkou procházku. :-)
Zuzana Pivcová
Ráda jsem se prošla s Tebou. Se ztrátami mám své zkušenosti. Před asi 3 týdny jsem ve zdejším supermarketu nechala za pokladnou obálku s penězi (900 Kč) a zákaznickou kartu. Zjistila jsem to až cestou domů. Při následném dotazu u pokladny mi pokladní (mezitím se vystřídaly) řekla, že tam nic nalezeného nemá. Asi za 3 dny mi jiná prodavačka zapomenutý obnos i s kartou donesla. Asi už jsem tu známá jako zmatkař. Díky, Naďo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.