Ilustrační foto: Pexels
Přirozené a nenápadné. Účesové trendy pro zralé ženy se nemění
21. 1. 2022Výrazné barvy, melíry, natož kontrastní pruhy. To je minulost. Sympatický trend vyznávající přirozený vzhled přetrvává už několik let a zdá se, že si úspěšně bude razit cestu i v novém roce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavlína Šenková
22.1.2022 09:11
Jako vždy,krásné,štíhlé dámy,které byly po celý svůj život krasavice.K tomu kvalitní,elegantní oblečení,líčení.Kolik potkáváte takových zralých dam u nás?Při českých důchodech?Ne každá seniorka má partnera, nebo možnost chodit při důchodu ještě do zaměstnání,aby si na to vše vydělala.Ano,na fotografiích jsou krásné dámy,pěstěné,jsou mezi nimi i filmové star,ale takto vypadat?Pro spoustu žen jen sen,bohužel.
Marcela Pivcová
21.1.2022 17:39
Mně bohužel nezbývá jiný účes, než ofina a rovně sestřižené vlasy. Mám tenké, jemné a zplihlé vlasy, které se nedají upravit tak, aby účes držel. Navíc si nedovedu představit, že bych měla k takovýmto vlasům ještě šedivou barvu.
Jitka Mošovská
21.1.2022 17:03
Danielo, děkuji. Můj záměr byl asi před 10 lety. Chtěla jsem vědět, jak bude moje přirozená barva slušet. Mám vlnité, husté vlasy, tak jsem nosila kratší účesy. Nyní mám o něco delší
uvidíme.
Paní Lenko, přirozené bílé pruhy u žen kolem 37 let znám z fotodokumentace.
Lenka Kočandrlová
21.1.2022 15:49
U kadeřnice jsme nebyla asi 10 let,konečky mi zastřihává manžel.Nelíbí se mi krátké vlasy,mám stále dlouhé k lopatkám.Jde s tím vždy něco udělat- ohon,culíky,copy a pod. Bílé pruhy jsem měla už ke čtyřicítce,tak se od té doby barvím na blond,až mi vše zbělá,tak to nechám být...
Daniela Řeřichová
21.1.2022 15:02
Moc se mi líbí šedovlasé dámy s krátkým sestřihem, prototypem je zdejší Jitka Mošovská. Během života jsem vystřídala všechny možné účesy, barvy a délku. Nikdy by mě nenapadlo, že ke stáru mi vlasy zjemní a zplihnou. Abych nestrašila blízké, tak se čas od času svěřuji do péče odborníků.
Jana Kollinová
21.1.2022 14:19
Dle mého názoru, není podstatná barva vlasů, ale jejich kvalita a hustota. Je to dar přírody. Dámy na fotografiích nemají na hlavě vlásky jako peříčko a sem tam nějakou lysinku a to je, bohužel, u zralých žen častější než bělovlasá, stylistou upravená hříva.
Alena Tollarová
21.1.2022 13:49
Kdybych chtěla, mohla jsem si šediny užívat už třicet let. Ale nechci. A přesto si nemyslím, že bych si hrála na holčičku.
Danka Rotyková
21.1.2022 13:25
Jsou to moc pěkné účesy. Já zatím šedivím jen malinko na skráních. Je to dědičné, máme s maminkou (92 let) téměř stejný účes. Maminka je středně prošedivělá a stále si stěžuje, že by chtěla být šedivá celá. Myslím si, že se jí to v tomto životě už nesplní.
Zdenka Soukupová
21.1.2022 13:11
Maruško, to se máš. Já měla první šediny kolem pětačtyřiceti. A to se mi zdálo na šediny moc brzy, tak se od té doby barvím. ☺ Na fotkách to všem dámám moc sluší.
Marie Měchurová
21.1.2022 12:39
Líbí se mi ženy s přirozenými šedinami. Je mi 74 a ne a ne zešedivět. Zatím jen kolem uší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA