Pozvánka na setkání v Praze - úterý dne 1. 2. 2022 v 10.00 hodin
Foto: autorka článku

Pozvánka na setkání v Praze - úterý dne 1. 2. 2022 v 10.00 hodin

10. 1. 2022

Procházka po pražském Novém Městě pro zájemce z řad Íčkařů. Sraz v 10.00 hod. u výstupu z metra B stanice Národní třída (Spálená ulice).

Program:

Generali Česká pojišťovna ve Spálené ulici – úhoř Pepa

Karlovo náměstí – kostel sv. Ignáce z Loyoly

Karlov – kostel Nanebevzetí Panny Marie a sv. Karla Velikého

Bastion XXXI u Božích muk – bývalé novoměstské hradby

Zahrada Ztracenka – park na svazích nad Albertovem

 

Tento termín jsem zvolila po zvážení všech vašich možností.

Vybrala jsem pro vás zajímavá místa v okruhu Prahy 2 - Nové Město. Na konci vycházky nabízím těm, kteří by chtěli poobědvat, návštěvu restaurace Havelská Koruna. Kdo byl se mnou v lednu 2020 na Pražském hradě, ví, že i v centru Prahy se dá dobře najíst za slušné peníze.

Pokud se vám program líbí a hodláte přijet na setkání, napište se, prosím, ke článku. Nepište na chat, tam je to později špatně dohledatelné. Kdykoliv budete potřebovat poradit, jsem vám k dispozici. Většina z vás má můj telefon, jinak si mě můžete dát do přátel a já vám ho napíši.

 

Těší se na vás Hana Polednová

 

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Paní Vargová, je mi to jasné a budu držet palce, aby to vyšlo.
Jana Vargová
Paní Polednová, jak jsem kdysi psala, pokud mi to pracovní povinnosti dovolí, ráda bych se zúčastnila. Zatím mi to vychází, ale pokud vrchnost zavelí, což se mi na poslední chvíli stává, budu muset dát přednost kanceláři. Nicméně, pokud přijdu, určitě se neopozdím.
Hana Polednová
Milí přátelé, blíží se naše společná vycházka po Praze v úterý 1. února. Mělo by nás být 20, jen 3 íčkařky se odhlásily kvůli omikronu. Respektuji, pokud někdo z tohoto důvodu nebude chtít přijet. V tom případě mi dejte, prosím, do pondělka zprávu. Pokud by nám počasí vůbec nepřálo, mám v plánu, že bychom to venku jen tak proběhly a navrhuji navštívit ještě Emauzy, pokud byste souhlasily. Tam je to bez průvodce, tak nejsme časem nijak vázáni. Moc se na vás těším.
Hana Polednová
Milí íčkaři, mám velkou radost, že vás má pozvánka na procházku Prahou oslovila. Potěšilo mě, že se s vámi některými uvidím po dlouhém čase a zároveň poznám osobně i nové íčkařky, moc si toho vážím a těším se na vás. Nezbývá než si přát, aby se nám nezhoršila momentální nepříznivá situace. Budeme se pohybovat převážně venku, což je v dnešní době bezpečnější, tak si už jen přát nějaké slušné počásí. Budeme se zde do začátku akce scházet, sledujte a pište případné změny, prosím, jen k tomuto článku. Na běžném chatu zprávy brzy zapadnou. Od vás uvítám sdělení vaší neúčasti, abychom na nikoho nečekali, případně někomu neujeli. Připomínám, pokud na mne nemáte telefon, požádejte mě o přátelství, ráda sdělím. Děkuji.
Marie Orsagova
Ráda se připojím, pokud mi do toho nic neočekávaneho nepřijde.
Miroslava Staňková
Ráda přijdu......úhoř Pepa je můj oblíbenec
Marie Měchurová
Václave, nebojte se, možná přijedu i s manželem. Podle počasí.
Lenka Kočandrlová
Do Prahy daleko...zajímalo by mne to,ale...Možná někdy bude něco blíž k nám (na západě) ,tak snad bych přišla.
Václav Soukup
V přestrojení za japonského turistu si Vás budu prohlížet dalekohledem ! Do takového velkého seskupení žen, bych si netroufl přijít.
Věra Ježková
Hani, bude-li to možné, ráda přijdu. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.