Holešov
FOTO: autorka

Holešov

19. 12. 2021

Město, kde žije asi 12 tisíc obyvatel, leží na hranici mezi Hanou a Valašskem na řece Rusava. Historicky zajímavé jsou tu židovské památky, náměstí Dr. Edvarda Beneše a zámek s rozlehlým parkem a systémem vodních kanálů ve tvaru Neptunova trojzubce.

Koncem listopadu jsem byla v Holešově dvakrát za nepříznivého počasí. Poprvé byla mlha a mrholilo, podruhé jsem měla větší štěstí, to byla pouze mlha. Na toulkách po městě jsem fotila a ve fotogalerii uvidíte „holešovské pel-mel“. Příště vám prozradím, proč jsem byla ve městě během týdne dvakrát.

Poznámka: Holešov je zde na íčku znám díky Majce Měchurové a Aničce Potůčkové. Holky, srdečně vás zdravím.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Hani P. já sice "emigrovala" ale do Holešova je to odsud 14 km, takže opět mám Holešova na dosah. Do Holešova i nadále jezdím k lékařům, které jsem si nechala. Maruško M. dobrý nápad!
Hana Polednová
Aničko, krásné fotky Holešova. Dokud jsem neslyšela Aničku P., že je z Holešova, ani jsem nevěděla, že nějaký existuje. Nyní nám zůstala věrná ještě Maruška M., když Anička emigrovala. Bylo by hezké, potkat se tam s vámi, děvčata.
Zuzana Pivcová
Já jsem jela jen jednou před asi 35 lety přes Holešov. Samozřejmě si nic nevybavuji. Ale teď mi úplně stačí dívat se na hezké fotky. Díky, Aničko.
Marie Měchurová
Aničko, příště dej vědět - půjdem posedět k Mlsné kočce. V Holešově bydlíme 50 let. 33 roků na sídlišti, 17 v místní části Žopy v domečku pod lesem. Máme u nás stavební firmu, která odkupuje staré budovy, ty opraví a proto to máme hezké. Kulturní vyžítí nemá chybu. Na jaře zorganizujeme a Aničkou P. nějaké setkání. Hezky jsi mi mé město nafotila.
Blanka Lazarová
A ještě jsem zapomněla pochvalu. máš to moc pěkně nafocené, Aničko.
Blanka Lazarová
Díky za dobrý tip na výlet a je to na Moravě - hurá. :-)
Anna Potůčková
Aničko město, které důvěrně znám. Chodila jsem zde do školy, v kostele jsem měla svatbu, spoustu let jsem zde bydlela. Určitě stojí město za návštěvu. Hezké fotky!!!
Granda Nekonata
krásnŕ fotky
Jitka Hašková
Díky za přiblížení krásného, zajímavého města. Nikdy jsem tam nebyla.
Naděžda Špásová
Myslím, že v Holešově jsem nikdy nebyla, ale asi je tam hezky, fotky jsou pěkné. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.