Ilustrační foto: Pexels
Hnědovláska, která se směje. To je idol většiny českých mužů
27. 12. 2021
Je čas zapomenout na mýtus, že muži mají radši blondýnky. Z několika nedávných průzkumů vyplývá něco jiného. Ale nejzajímavější na nich je, že mužům prý nevadí, když jejich partnerka stárne. Ano, to pánové opravdu tvrdí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
28.12.2021 11:34
Vážená paní Irene Klube, já nevěřím žádným šarlatánům, koučům, výživovým poradcům (jsem vrchní rada na penzi v oblasti bezpečnosti potravin v orgánu státního dozoru). Věřím v sebe, v poučení ze svých chyb, protože podruhé stejnou chybu udělá jen hlupák. Ve svůj rozum. Hlavně ve svou silnou vůli, jinak bych ke změnám nemohl dojít. Rady si pokorně vyslechnu, kriticky ověřím a buď přijmu nebo poděkuji a nepřijmu. Jindra
Jindřich Berka
28.12.2021 11:24
Dobrý den, nevím z jakého důvodu se ty výzkumy provádí. Jedno je jisté, že důležité je s kým může daný člověk žít a ne jaký má být. Mě se líbí temperamentní ženy z jižní polokoule s tmavýma oříškovýma očima. Jsem, ale vděčný za svou světlovlásku, který bych nevyměnil. Možná o nich sním. Shrnul bych to slovy vojenského politruka z Černých baronů: "Každý podle vkusu soudruzi"! Každý chlap by měl vědět, jakou chce bez ohledu na výzkumy či měnící se trendy. Jindra
Martin Vrba
27.12.2021 19:46
Tak i mužům opravdu nevadí, když jim jejich ženy stárnou, ženám jsou muži fuk už deset let po svatbě a tak konečně oba vidí, že alespoň v něčem jsou na tom oba partneři na stará kolena stejně a že neměli ztrácet čas hádkami a konečně mají pořádný důvod se až do smrti hádat, kdo z nich dvou ho tak více promarnil.:)
Vlasta Ledlová
27.12.2021 12:50
Omlouvám se. Ani jsem netušila, že jsem se na tabletu dotkla místa s hvězdičkami.
Antonín Nebuželský
27.12.2021 12:25
Já jsem zadaný, tak se to asi nebude počítat ale přece jen. Líbí se mi takřka " všechny ženy, obzvlášť ty, kterým se líbím já. Tedy ty, co smějí mým vtipům, obzvláště, když jsou střední postavy, starší a mírně potrhlé. Což dokazují stykem se mnou :-)
Olga Škopánová
27.12.2021 12:24
Postrádám výzkum zda muži upřednosťnují ženy v modrém nebo zeleném svetru.
Miloslava Richterová
27.12.2021 12:22
Ten Silvestr mě taky okamžitě napadl :-)))))) ale ty zuby, stárnutí a potrhlost, fakt mě to uklidnilo :-)
Lenka Kočandrlová
27.12.2021 12:04
Naštěstí se každému líbí něco trošku jiného,tak si každý vybere,jinak by nastala pranice o jednu, a tak to matka Příroda zařídila dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA