Spisovatelka Renata Červenková: Nečekejme, až dětičky písknou
Renata Červenková a Marian Jelínek, autoři knihy Život na uzdě. FOTO: Robert Vano.

Spisovatelka Renata Červenková: Nečekejme, až dětičky písknou

7. 12. 2021

Píše knižní rozhovory s chytrými lidmi. Hodně chytrými, vzdělanými, úspěšnými. Vyzpovídala psychiatra Radkina Honzáka, fyzioterapeuta Pavla Koláře, nyní vyšla kniha Život na uzdě, v níž rozmlouvá s koučem Marianem Jelínkem.

knihy rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Ano tak by to mělo být, pomoci, když je třeba, ale nezapomínat žít vlastní život.
Blanka Lazarová
Bezva článek, bezva paní Červenková. Díky.
Danka Rotyková
Moc pěkný rozhovor, je to sympatická a chytrá dáma. Díky za článek.
Vlasta Ledlová
Krásný rozhovor. Paní Červenková je moje krevní skupina.
Helena Votíková
Měla jsem tu čest se s Renatou několik let vídat v redakci. Byla a určitě je stále báječná "baba". Děkuji za rozhovor.
Magda Škodová
Hezký rozhovor, paní mi mluví z duše, hlavně o vztazích s dětmi. Moje vnoučata žijí v zahraničí, tak jsem ráda, když je vidím dvakrát do roka, ale stejně se na setkání předem domlouváme. A to povídání o nemocech a o dětech - před několika lety jsme měli školní sraz a hned na začátku jeho organizátor oznámil, že kdo začne o vnoučatech, nemocech nebo vytáhne fotky z dovolené, tak jde domů... A nakonec neodešel nikdo a bylo o čem povídat do pozdních nočních hodin.
Jiří Dostal
:-) Horizonty ve stržích a průrvách. :-)
Daniela Řeřichová
Děkuji za skvělý rozhovor, názory spisovatelky Renaty Č. jsou mi velmi sympatické, žiji podobně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody