Kalendář na rok 2022. Jaké fotografie v něm tentokrát budou?
FOTO: Miluše Převrátilová

Kalendář na rok 2022. Jaké fotografie v něm tentokrát budou?

7. 11. 2021

Také v roce 2022 budeme mít nástěnný kalendář sestavený z fotografií našich čtenářů. Jaký bude? Tady jsou snímky, které by se mohly v kalendáři na příští rok objevit.

Část fotografií bude sestaven ze snímků, které rpošly naší poslední fotosoutěži s názvem Můj rok v obrazech. Protože se však letošní soutěže zúčastnilo méně čtenářů než obvykle, bude kalendář doplněn o fotografie vložené v průběhu roku do sekce Foto dne.

Nyní si můžete prohlédnout všechny snímky, které s velkou pravděpodobností v kalendáři budou. Fotografie však ještě před tiskem projdou kontrolou grafika a tiskaře a může se stát, že kvůli technické kvalitě či nízkému rozlišení, bude muset být ještě některá z vybraných fotografií vyměněna.

V případě, že některý z autorů níže prezentovaných fotografií nebude souhlasit s použitím své fotografie, prosíme, aby nám to oznámil mailem na adresu i60@i60.cz.

Objednávat kalendář bude možné koncem listopadu přes náš e-shop.

 

fotografování kalendář
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.7 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Blahopřeji všem, jejichž fotky byly vybrány. A potěšilo mě, že se ve výběru ocitla i jedna moje.
Vladislava Dejmková
Také jsem ráda, že se letos dostala do výběru jedna moje fotografie, fotografie vhodné pro kalendář moc ve svém archivu nemám. Výběr je zajímavý, další krok bude jistě i celková grafická úprava kalendáře.
Hana Rypáčková
Krásné.
Jaroslava Handlová
Náhled se mi moc líbí, oceňuji kvalitní výběr fotek a na kalendář se již teď těším. Blahopřeji všem, jejichž snímky byly vybrány.
Věra Ježková
Děkuji za náhled. Musí být velmi těžké fotky vybrat z velkého množství hezkých. Jsem ráda, že jsem se umístila ve výběru, a budu si držet pěsti, abych tam zůstala až do konce. :-)
Soňa Prachfeldová
Hezká společná práce íčkařů a naší redakce. Děkuji :-)
Eva Mužíková
Nádhera.
Eva Krausová
Díky za náhled snímků z kalendáře. Potěšilo mě, že jsem do kalendáře mohla fotkou přispět i já, že byla vybrána. Tak ať kalendář přinese celoroční radost nejen "Íčkařům", je to i vhodný dárek k Vánocům.
Jana Vargová
Ty fotky jsou opravdu nádherné a kalendář bude skvostný. O:)
Marie Měchurová
Dobrý výběr. Už se na kalendář moc těším.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.