Ilustrační foto: Pexels
Nedbalá elegance. Ideální styl pro dámy vyššího věku
18. 10. 2021Elegantní a pohodlné. To jsou dvě slova, o kterých si mnohé ženy myslí, že se navzájem vylučují. Opak je pravdou. Kdo se to za celý život naučil, zpravidla je pak ve vyšším věku vhodně oblečen na různé příležitosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
20.10.2021 00:32
Jednoduchou eleganci ano, ale některé zde uváděné barevné kombinace bych si neoblékla ani před 30 lety.
Bohumila Majerová
19.10.2021 11:20
Ten šedý kabát a bílé oblečení pod tím to je krásný a pak ta starší paní v oranžovém kabátu to je úžasné.
Jana Kollinová
19.10.2021 07:57
Modely jsou zajímavé, některé se mi líbí, ale kolik asi stojí takový "nedbalý" outfit, např. č. 3. :-)
Danka Rotyková
18.10.2021 20:45
Za mne jsou modely docela v pohodě. Mám ráda nedbalou eleganci, zvláště teď, kdy víc kombinuji. Nebudu si teď v téhle divoké době kupovat nové módní oblečení, když mám šatník cca v pohodě. Za poslední léta jsem dokupovala především kvalitní sportovní boty a pár triček s mikinou. Elegantní oblečení zase tak rychle nestárne. Nikdy ale nekombinuji sportovní boty s elegantním až společenským oblečením. Prostě proto, že se mi to nelíbí.
Jan Zelenka
18.10.2021 19:32
Ještě by si měly dámy natrhat kalhoty, byly by skvělé a žádoucí, dnes je to přece in!!
Alena Várošová
18.10.2021 18:54
Líbí se mi model č.3 elegantní,vkusní,nóblesn i modelka. Ostatní v normálu,nic moc. Některých rádomodelek bych se i lekla. Předpokládám,že to nejsou obyčejné ženy ze součastnosti, když se nechají fotit a reprezentuj dámskou módu.
Věra Ježková
18.10.2021 18:53
Nedbale elegantně se oblékám celý život. Někdy až sportovně. Ke stáru mám boty velikosti 43, místo dřívějších 42. Nosím všelijaké tenisky, v létě i baleríny. Pánské lodičky se nevyrábějí. Batůžek jsem si oblíbila před pár lety.
Magda Škodová
18.10.2021 17:56
Tenisky k elegantnímu kabátu, batoh na záda... Tak tohle bych si nikdy neobula a s batohem tak akorát na túru do hor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA