Zahrada Čech  2021 - fotoreportáž
Foto: autorka

Zahrada Čech 2021 - fotoreportáž

14. 9. 2021

Ano, už je to opět tady. Jubilejní 45. ročník veletrhu Zahrada Čech, zaměřený na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody,  od 10. do 15. 9. 2021.

Vydali jsme se v sobotu do Litoměřic, abychom se opět pokochali  květinami, stromky, novými odrůdami a vším, co takový veletrh nabízí. Včetně dobrého jídla a pití. No, co budu povídat, pršelo, jen se lilo. Po poledni už jen poprchávalo a odpoledne proběhlo poměrně dobře, za malé účasti dešťových kapek. I tak se Zahrada Čech opět zaskvěla v plné kráse. Bylo se na co dívat. Mě upoutal pavilon hned u hlavního vchodu. Reprodukce obrazů známých starych mistrů lemovaly rámy z jablíček či okolní výstavka krásného ovoce i zeleniny. Opravdu zdařilé. Na pódiu Roman Vojtek zpíval z plných plic a mladí čekali na autogram. Moje vnučka samozřejmě také. I burčák byl a tradiční klobása. Dokonce, koho bolely nohy, či záda, mohl se nechat zdarma namasírovat  na přístrojích, které jste si mohli koupit, když na místě, tak se slevou. Dost vysoká láce. Hezké to bylo a  každý si přijde na své.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
Taky jsem byl. V sobotu. To pěkně lilo. Lidí moc, na ten poměrně malý prostor. Na pódiu se snažila Míša Dolinová, a že jí to šlo. A pěkná je, ty roky bych ji nehádal. Jinak jsem nic nesháněl, byl jsem doprovod. Moc těch akcí teď není. Zlaté LVT, blahé paměti.
Alena Švancarová
Sono díky za přiblížení Zahrady...Dříve jsme se tam dostali bez problému autobusem ,jezdil přímo Slaný - Litoměřice.Ted je to složitější s přestupem.Já jsem občas sedla na autobus a prožila v Litoměřicích den,to město se mi líbí.Na výstavě jsem byla jednou.Jo a také se tam pořádaly na výstavu zájezdy,nevím zda to je stále aktuální.
Soňa Prachfeldová
Děkuji za milé nakouknutí :-)
Eliška Murasová
Soni, pěkné obrazové dekorace, určitě zajímavá akce.
Alena Tollarová
S těmi obrazy je to zajímavý nápad, ale jinak mě ZČ úplně míjí, i když ji mám "za bukem". Co jsem slyšela, tak u nás u vstupu na vinobraní bezinfekčnost kontrolovali.
Eva Mužíková
No príma, byla jsem tam díky Tobě opět po letech. Davy lidí mi nevadí, spíš deštivé počasí. Ale jak patrno, užily jste si a o to šlo.
Daniela Řeřichová
Soňo, moc hezká fotoreportáž. Koláže obrazů s ovocem jsou zajímavé.
Jitka Hašková
Děkuji za přiblížení Zahrady Čech. Niky jsem tam nebyla.
Soňa Prachfeldová
Takže dobře, že v sobotu bylo ošklivě, návštěvníků bylo méně.
Naděžda Špásová
No vidíš, my jsme se tam v úterý vůbec nedostali. Zato jsme se hezky prošli po Liťáku, dobře se naobědovali a jeli domů. A abych byla upřímná, tak mi to ani nevadilo, prodírat se davem mi nesvědčí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.