Rybník v zelené a hnědé
Foto autorka

Rybník v zelené a hnědé

22. 6. 2021

Taky vám ty tropy lezou krkem? Mně tedy už ano, přesto chodíme na procházky. Nedělní odpoledne jsme si s pejskem vyrazili k rybníku v Habrovicích. Podél něj vede cesta na golf, je tam jakž takž stín a dobře to tam známe. Hlavně tam nejsou davy procházejících se spoluobčanů. Nejprve jsem se nechtěla do článku barev pouštět, ale když jsme se tak courali kolem vody, všude se střídala zelená s hnědou, tak jsem neodolala.

O tomto rybníku jsem se na íčku už kdysi zmiňovala. Bývalo to oblíbené přírodní koupaliště, dokonce tam byly chatky s ubytováním, jenže ústečtí mocipáni se rozhodli rozprodat přilehlé louky pro zástavbu. A tak tady vyrostla spousta rodinných domů pro bohatší obyvatele. Ne, opravdu v tom není závist, my jsme spokojeni v paneláku. Voda ke koupání moc neláká, přesto jsme viděli ve vodě místní mládež (usoudila jsem tak z jejich chování, říkajícího, že jsou tu páni) a u silnice rodinku s miminkem. Tedy já bych tam s tak malým dítětem opravdu nevlezla.

Zvu vás tentokrát na zelenou procházku s trochou hnědé, kterou tvoří různě popadané a zhroucené stromy. Nebe bylo spíš šedé, občas probleskla modrá, u posledního velkého domu nás chtěl sežrat malý naháč a velký labrador, naštěstí byli za plotem. Potkali jsme slečnu s pejskem neurčité rasy (ten pejsek), který byl čerstvě po koupeli a tvářil se moc spokojeně.

Zelenou barvu mám docela ráda, hlavně zjara, když se příroda probouzí, v oblečení dávám přednost spíš veselým odstínům. Přeji nám všem spokojené léto bez roušek a nemocí.

cestování fotografování Moje barva
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Naďo, pěkné kombinace přírodních barev. Procházky s podobnými cíli patří k mým oblíbeným. Obzvlášť se mi líbí snímek kačen odpočívajících na stromě ve vodě.
Eliška Murasová
Naďo, opožděně dohlédavám barvy, přes léto bývám na chatě mimo pc. Kombinace hnědozelené se Ti povedla.
Hana Rypáčková
Naďo, přírodní barvy mám ráda.
Blanka Lazarová
Zelená neškodí v jakékoliv podobě.
Martina Růžičková
Krásné a uklidňující barvy přírody. Další bezva příspěvek na téma barvy.
Elena Valeriánová
Před pár týdny jsme naříkali na zimu, teď zase na vedro. My prostě nevíme, co bychom chtěli :-) Ale díky té zimě a dešti před pár týdny je teď všechno tak krásně zelené, jako na tvých fotkách. Líbí se mi, jak jsme ty barvy pěkně rozjely fotografický i literárně.
ivana kosťunová
Hezké - možná až dojdou barvy, mohli bychom se věnovat barevným kombinacím. Ty jsi, Naďo, průkopník
Irena Mertová
Hezké "ochlazující" fotky. Teď snad vedra na chvíli pominou.
Jitka Hašková
Krásná procházka s krásnými a zajímavými fotkami. Je to škoda, že koupaliště bylo zničené.
Jindra Hubačová
Miluji všechny přírodní barvy , hlavne zelenou a všechny odstíny hnědé. Nadi, fotky krásné, děkuji a zdravím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.