K létu patří puntíky. Jde o vzor,  který nikdy nevyšel z módy
FOTO: Pexels

K létu patří puntíky. Jde o vzor, který nikdy nevyšel z módy

18. 6. 2021

Někdo je miluje, někdo je nenávidí. Pro někoho jsou módním hitem, pro jiného klasickým, spíše zastaralým vzorem. Skutečnost je taková, že puntíky se nosily, nosí a zřejmě navždy nosit budou.

Právě v létě mohou být puntíkované šaty příjemným zpestřením. Klasikou jsou ty černé s bílými puntíky nebo naopak bílé s černými, ale dají se najít modely ve všech barvách. Například bílé puntíky na červeném podkladu v kombinaci s džínovou bundičkou jsou nesmrtelná kombinace, která sluší šestnáctiletým dívkám stejně jako šarmantním šedesátnicím.

Puntíkované mohou být šaty, sukně, halenky, košile, trička i kalhoty. Pokud někdo tomu vzoru nemůže přijít na chuť, může být prvním lehkým seznamovacím krokem třeba puntíkovaný šáteček.

Každopádně je dobré brát tento klasický vzor na vědomí a nezatracovat ho. S puntíky se totiž dají dělat divy a tady je několik důkazů.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Milá paní Hofmanová, puntíky na oblečení mám ráda. Jdu se podívat do skříně, jaké poklady se tam ukrývají...:)
Olga Škopánová
Proč jen černobílá kombinace? Puntíky mají mnohem více variant.
Alena Velková
Puntíky jsou hezké, ale jak tak koukám kolem sebe, letos frčí šikmé proužky :-)
Eva Mužíková
Jsem " babička 75+" a ráda nosím černé tričko a bílými puntíky. V kombinaci s bílými nebo černými kalhotami se cítím moc dobře. Někdy přidám bílou nebo černou vestičku, bílou kšiltovku, nebo jen čelenku. Bílo černá kombinace mne stále baví.
Věra Halátová
Puntíky možná nevyšly z módy, ale nevzpomínám si, koho jsem naposledy viděla v nějakém oblečení s puntíky. Kromě Ferdy Mravence, ten má ten šáteček. Ta žena na úvodní fotce článku je skutečně šik, ale stále je to stará dáma. Je to prostě typ na puntíky. Já jsem typ sportovní, nikoliv diblíkovský, já jsem puntíky na sobě nikdy neměla. A určitě mít nebudu, i když, jak někdo v příspěvku napsal, prý, puntíky omlazují. Pochybuji, že babička 60+, když si koupí puntíkované šatičky, bude vypadat mladší. V mém případě spíš pošetilejší.
Milan Pepo
Ano, puntíci nevyšli s módou. Má dvakrát ovdovělá známá má nového přítele. Oběma manželům i současnému příteli vždy říkala či říká ,,puňťo." ;-)
Věra Ježková
Puntíky se mi líbí, teď ale žádné nemám. Poslední model je na mě poněkud přeplácaný.
Alena Švancarová
Já také - omlazují.
Jarka Wirterlová
Já mám puntíky také ráda.
Daniela Řeřichová
Puntíky mám ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.