Chvála pohybu a sexu zvlášť
Ilustrační foto: Pixabay

Chvála pohybu a sexu zvlášť

20. 6. 2021

V práci jsme něco v pátek v zasedačce až do večera oslavovali, určitě to nebyla VŘSR, a mírně opilý kolega se mi svěřil, že jeho manželka ztrácí zájem o sex. Bylo nám nějak před čtyřicítkou a rezignovat jsme nechtěli.

manželství vztahy a sex
Autor: Martin Vrba
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Vrba
I tanec je určitě pohyb a legální vstupní voňavá brána i k pozdějšímu sexu! https://www.youtube.com/watch?v=kZeUBF0HVyw
Martin Vrba
Jako poděkování všem lidem se smyslem pro humor i pro smyslnost, kteří na můj příspěvek k dobré náladě klikli a někteří dokonce ohvězdičkovali, tady mám skvěle tančící Natašu ze spodního pohledu. Tak raz – dva – tři a tančit i vás doma nebo v kanceláři také dovoleno! https://www.youtube.com/watch?v=c-k9OhddJ90
Martin Vrba
Pane Matoušek, máte pravdu, já jsem dokonce pojal podezření, když už bylo ale pozdě, že když si chlap v duchu sumíruje, tak s tou to začnu tak a tak a budu pokračovat tak a tak – Ó – to bude krása, tak že žena v tu samou chvíli si pro sebe říká, ten je vysoký, ten se bude hodit na věšení záclon, na utírání prachu na skříňkách v kuchyni, tam je vždy hodně toho mastného prachu – jako nasráno - vždyť schůdky zabírají v domácnosti tolik místa. Ale nahlas pak sténá: Ach – ach – ach – ach – ten je krásně veliký!
František Matoušek
Dámy to jistě vědí, ale nepřiznají. A pro pisatele, no vždycky je něco za něco . :-), :-), :-)
Soňa Prachfeldová
Čas oponou trhnul a pomohla by krásná sportovkyně i dnes ? :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody