Ilustrační foto: Pixabay
Neuvěřitelná povídka
2. 6. 2021Moje dvě nezapomenutelná setkání s optiky. Když mi bylo asi 40, tak mne potkalo několik životních ran, které jsem obtížně zvládal, a to jen za odborné pomoci psychologů a léků. Prý ale celkem dobře, ostatní by se prý položili i po pouhé jedné podobné ráně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.6.2021 17:42
Tak nerada chodím k jakémukoliv lékaři, jistě k příjemným se chodí raději. Naštěstí moje oční lékařka je moc příjemná a když mi sdělí nezhoršující zprávu, hned se mi očka rozjasní.
Martin Vrba
2.6.2021 18:54
Paní Věro Ježková, zdravé vidění, to je základ, vše ostatní jsem já i u té paní doktorky považoval jen za krásnou nadstavbu, která se stává tak maximálně jednou za život. Tak ať vám návštěva na očním splní to hlavní.
Věra Ježková
2.6.2021 15:24
S paní doktorkou si těsný kontakt moc neužívám, i když je příjemná; žádné dobrodružství neočekávám. Kontrolu jsem odkládala kvůli covidu – čekárna je společná pro oční a ORL. Už se musím objednat. :-)
Martin Vrba
2.6.2021 12:12
Paní Zuzano a paní Ireno, i já k Vám už patřím, nemít ty pravidelné lékařské prohlídky, tak se vůbec nedostanu mezi lidi. I když v souvislosti s korona virem se začaly dělat i prohlídky (nejen školní výuka) na dálku. Trochu to připomínalo tento vtip. Na velkém úseku trans sibiřské magistrály ohlásil v přilehlých obcích pouliční rozhlas, aby se všichni občané v určenou hodinu rozprostřeli svlečení do půl těla podél kolejí. Když pak tou oblastí projel bez zastavení vlak označený červeným křížem, tak z posledního vagonu se z amplionu ozvalo: Děkujeme vám za spolupráci, právě jste byli prohlédnuti s uspokojivým výsledkem oblastním lékařem. :)
Irena Mertová
2.6.2021 11:43
Ano, také chápu, že hezké a nečekané zážitky mne čekají již jen u doktora :-)
Zuzana Pivcová
2.6.2021 09:37
Dost dlouho jsem zrak zanedbávala. Možná, že kdybych měla možnost navštívit nějakého sympatického optika, snažila bych se víc. :-D :-D
Václav Soukup
2.6.2021 09:27
To se Vám povedlo a já jsem se pobavil. Škoda, že jsem začal chodit na oční už jako stařec !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA