Silueta dělá správné oblečení
FOTO: Pexels

Silueta dělá správné oblečení

10. 5. 2021

Čím to je, že některá žena vypadá dobře, i když za oblečení nevyhazuje hromady peněz, zatímco jiná nakupuje další a další šaty a pořád to není ono?

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Také znám svůj styl a barvy. Pravda je, že v konfekci musí člověk hledat a zkoušet, aby to pak rád mohl nosit.
Antonín Nebuželský
Jak tomu nerozumím, tak bych řekl že "někomu je to dáno"...
Olga Škopánová
Myslím, že podstatné je že všechny ženy na obrázku jsou štíhlé pak sluší všechno.
Hana Řezáčová
Já nejlíp nakoupím, když nakupovat nejdu ... Běžím třeba pro něco úplně jiného, jdu kolem výkladů nebo jen tak do obchodu s oblečením lehce nakouknu a něco mi padne do oka - tak to zkusím a je to ono, mám vybráno za tři minuty ... Cíleně mi to moc nejde - chodím, vybírám a nic ...
Daniela Řeřichová
Ad. Libuše K. Mně to připadá jako růžový sekt a pouťová cukrová vata.
Libuše Křapová
Hm, mne by zajímalo, co to ty dámy pijí. Připadá mi to jako růžový sekt se šlehačkou :-)
Mariana Mášová
nevím, o jakých střizích píšete , dnes v konfekci přece žádný kus oděvu střih nemá , vsadky , záševky , vypracovaná ramena , lemování , límce atd ., dokonce se v zájmu tzv. módnosti v posledních letech na kabáty a svetry nepřišívají ani knoflíky . Vždycky když se dívám na staré filmy , všímám si oděvů, bot a kabelek , a tiše závidím vypracování a kvalitu.
Martin Vrba
Spíše to vypadá, že se ty tři domluvily a spolu jim to ladí pěkně do zrzava a té třetí v těch brýlích to neřekly.:)
Věra Ježková
Už dávno vím, v čem se cítím a snad i vypadám dobře. Zkoušet oblečení mě nebaví. Líbí se mi č. 5.
Věra Halátová
Pravda. Z těch žen na tom snímku je elegantní a pohledná ta paní s černými brýlemi. Ty ostatní jsou takové, no, hastrošské.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody