FOTO: Pexels
Silueta dělá správné oblečení
10. 5. 2021Čím to je, že některá žena vypadá dobře, i když za oblečení nevyhazuje hromady peněz, zatímco jiná nakupuje další a další šaty a pořád to není ono?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.5.2021 19:39
Také znám svůj styl a barvy. Pravda je, že v konfekci musí člověk hledat a zkoušet, aby to pak rád mohl nosit.
Olga Škopánová
11.5.2021 07:00
Myslím, že podstatné je že všechny ženy na obrázku jsou štíhlé pak sluší všechno.
Hana Řezáčová
10.5.2021 21:31
Já nejlíp nakoupím, když nakupovat nejdu ... Běžím třeba pro něco úplně jiného, jdu kolem výkladů nebo jen tak do obchodu s oblečením lehce nakouknu a něco mi padne do oka - tak to zkusím a je to ono, mám vybráno za tři minuty ... Cíleně mi to moc nejde - chodím, vybírám a nic ...
Daniela Řeřichová
10.5.2021 20:40
Ad. Libuše K. Mně to připadá jako růžový sekt a pouťová cukrová vata.
Libuše Křapová
10.5.2021 20:10
Hm, mne by zajímalo, co to ty dámy pijí. Připadá mi to jako růžový sekt se šlehačkou :-)
Mariana Mášová
10.5.2021 19:47
nevím, o jakých střizích píšete , dnes v konfekci přece žádný kus oděvu střih nemá , vsadky , záševky , vypracovaná ramena , lemování , límce atd ., dokonce se v zájmu tzv. módnosti v posledních letech na kabáty a svetry nepřišívají ani knoflíky .
Vždycky když se dívám na staré filmy , všímám si oděvů, bot a kabelek , a tiše závidím vypracování a kvalitu.
Martin Vrba
10.5.2021 19:28
Spíše to vypadá, že se ty tři domluvily a spolu jim to ladí pěkně do zrzava a té třetí v těch brýlích to neřekly.:)
Věra Ježková
10.5.2021 18:51
Už dávno vím, v čem se cítím a snad i vypadám dobře. Zkoušet oblečení mě nebaví. Líbí se mi č. 5.
Věra Halátová
10.5.2021 18:06
Pravda. Z těch žen na tom snímku je elegantní a pohledná ta paní s černými brýlemi. Ty ostatní jsou takové, no, hastrošské.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA