Moje neslušnost na padesát slov
FOTO: Pixabay

Moje neslušnost na padesát slov

18. 5. 2021

Vracíme se z pracovní cesty. Řidič navrhl, že můžu u nich strávit víkend. Sympaťák – souhlasil jsem. Jsme na místě – zahrádkářská kolonie – plno domečků, z jedné branky vykoukne velice velká a silná žena – on střízlík - prcek. Vyslovím nepravděpodobné: „Už tě přišla přivítat tvoje víla“! Ano – byla jeho – hanba mne fackovala.

Můj příběh
Autor: Martin Vrba
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Líbí se mi, že manželé očividně rozlišovali opravdové problémy od prkotin. Zdravotní sestry ty opravdové problémy vidí celou pracovní dobu.
Eva Mužíková
Jsou situace, kdy by člověk vzal nejraději svá slova zpět...bohužel to jaksi nejde. Hlavně že měli oba smysl pro " humor".
Soňa Prachfeldová
No vida Davida, hlavně, že to klape. Někdy by člověk měl trochu přemýšlet, pak se cítí trapně, i mě se to stává :-)
Dana Puchalská
Moc hezké.... A vtipné... :-) :-) sláva, manželé se smyslem pro humor.
Martin Vrba
Ono to mělo samozřejmě pokračování, vždyť jsem tam dvakrát spal. On jí to samozřejmě hned vyzvonil večer u táboráku, jak jsem ji nazval, a ona se tomu hrozně smála a řekla, že jí tak musí od té chvíle říkat – „Vílo Amálko“. Ano - ti dva lidé se k sobě hodili, oba měli velký smysl pro humor i když by jim možná slušelo, kdyby se mohli o váhu a výšku podělit rovnoměrně. Něco na způsob společného zdanění manželů.:) I jejich seznámení bylo trochu zvláštní, on dříve pracoval u hasičů (tehdy u požárníků) a pro svou malou postavu byl přímo předurčený, aby lezl do malých prostor a jednou mu tam skřípl a zlámal panel nohu a tak se po několika operacích dostal k ní – k rehabilitační sestře a byla z toho ta pravá láska.
Zdenka Soukupová
No, ještě že jste neřekl něco pikantnějšího.... ☺

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.