Letošní hezké jarní dny se nějak opoždují. Stále se střídají se zimou. Také omezené vycházky mi nedovolují jet na zahradu nebo do oblíbeného parku fotografovat. Proto jsem připravila z mého archivu makro fotografie květin od jara až po léto. Pojdte se podívat, jak to sluší květům, když se na nebi usmívá slunce.
Jarní fotografie s motivem makro
8. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Nosková
9.4.2021 21:33
Veliký obdiv za parádní makro snímky ! Děkuji. Už se také moc těším, až si nějakou kytičku konečně "cvaknu". :-)
Alena Tollarová
9.4.2021 20:05
Pohled na kytičky vždycky potěší. Však ono jaro brzy nad zimou definitivně zvítězí a rozvine barevnou paletu. A bude zase co lovit :)
Marie Měchurová
9.4.2021 13:13
Ráda fotím makro. Máme ale jednoho kocoura, který když zjistí, že poklekám ke květince, tak se přijde lísat a hlavou mi žduchat do ruky. Vidím na něm, že má z toho radost. Hezké barevné, veselé fotky !!
Martina Růžičková
8.4.2021 20:07
Krásná přehlídka parádních fotek a půvabných květů. Děkuji za kouzelnou podívanou :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne