Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty
Ilustrační fotografie: Alena Tollarová

Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty

31. 3. 2021

Jaro udeřilo v plné síle, slunečné počasí vyhání lidi do parků, lesa, ale i na skalky či zahrady. Zatím jsme omezeni lockdownem, ale i ten (snad) brzy skončí. Podpořit aktivity v přírodě mají za cíl i naše nové jarní soutěže.

Fotosoutěž na téma "Jaro v našem okrese"
Zachyťte jaro ve vaší obci, městě, v lese, u řeky, na vaší zahradě... Nasnímejte probouzení přírody, první květy, pole, louky, zahrady, ptactvo či jiné zvířectvo. Představte jaro ve vašem okrese prostřednictvím třech snímků, které do soutěže vyšlete. Fotosoutěž a její pravidla najdete na tomto místě.

Moje zahrádka
Máte zahradu, zahrádku nebo třeba jen truhlíky na balkóně? Okopáváte, zastřihujete, vyséváte? Máte nějaké speciální fígly, díky kterým zelenina, ovoce, kytky, keře či stromy dobře prospívají? Sdílejte je s ostatními čtenáři. Máte nějaký zahrádkářský úspěch, vtipnou příhodu či příběh, týkající se zahradničení? Sepište jej a vyšlete do soutěže na našem portálu. Každý čtenář může napsat dva "zahradní" příběhy, rady, fígly, doporučení, které vloží na portál prostřednictvím svého čtenářského profilu. Tato soutěž potrvá do 28. května 2021, vítězové budou vyhlášeni v neděli 30. května 2021.

Místo, kam se rád(a) vracím
Popište místo, které je vašemu srdci blízké, na které se rádi vracíte. Popište, co je na tom místě zajímavého, čím vás okouzlilo, co je v jeho okolí k vidění, jak se na toto místo lze dostat. Přidejte k příspěvku vlastní fotografie tohoto místa. Každý čtenář může do 28. května, kdy soutěž poběží, vložit na portál až tři soutěžní příspěvky. Inspirovat se můžete článkem naší čtenářky Eleny Valeriánové, které o svém místě psala zde: https://www.i60.cz/clanek/detail/27789/misto-kam-se-rada-vracim. Všechny soutěžní články najdete zde.

Z každé soutěže vybereme tři autory nejzdařilejších fotografií a literárních příspěvků, které odměníme audioknihami od společnosti Radiotéka.

Těšíme se na vaše soutěžní počiny a přejeme všem krásné jaro!

 

fotosoutěž soutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Moc děkuji redakci za nově vyhlášené soutěž - ráda se zúčastním a těším se i na příspěvky ostatních*. Celé redakci i Vám všem na i 60 přeji klidné, spokojené a pohodové Velikonoční svátky...*
Hana Práglová
Další skvěý nápad skvělé redakce!!!
Soňa Prachfeldová
Redakce nás nenechá zahálet a to je dobře. Tak se pojďme ukázat. Přeji redakci požehnané Velikonoční svátky.
Marie Měchurová
Rovněž jsem natěšená a mám už v hlavě nápady. Samozřejmě se těším na příspěvky ostatních íčkařů a íčkařek.
Anna Potůčková
Moc se těším zejména na fotografie, ale i na články .
Jitka Hašková
Těším se na příspěvky a doufám, že na tom budu s očima lépe a budu schopna se zúčastnit.
Elena Valeriánová
Tak s chutí do toho. Ať se všem daří fotit i psát. Připadá mi, že by to mohla být docela veselá soutěž. Příroda se nám otvírá do krásy, vzpomínky šrotují v hlavě a že jsou špinavá okna, no bóže, stejně má pršet. :-) Děkuji redakci za vyhlášení soutěže.
Daniela Řeřichová
Sympatické soutěže plné naděje a radosti. Přeji redakci pokud možno krásné jarní svátky.
Jaroslava Handlová
Těším se na jarní příspěvky. Všem v redakci přeji také krásné jarní dny a pohodové Velikonoční svátky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.