Vesta je součást základu šatníku, který nikdy neomrzí
Ilustrační foto: pinterest.com

Vesta je součást základu šatníku, který nikdy neomrzí

29. 1. 2021

Existují nadčasové kousky oblečení, které se dají nosit řadu let a nikdy nevyjdou z módy. Typickou představitelku této kategorie je vesta. A je jedno, jestli je pletená, prošívaná, zimní, jarní, barevná nebo nebo nenápadná.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danka Rotyková
Mám vesty moc ráda, ale potřebovala bych udělat jejich restart, abych je mohla nosit všude.
Zdenka Jírová
Vesty jsou nepostradatelné v každé době. Dodávají každému oblečení charakter.
Martina Růžičková
Vesty jsou prima. Je v nich teplo na záda :-). Ráda je nosím. Teď mám jednu domácí také na sobě :-).
Helena Přibilová
Souhlasím s tím, že vesty jsou vděčnou součástí šatníku. Nejraději nosím pletené (nejlépe vlastnoručně) a s oblibou je kombinuji s různými halenkami a svetříky.
Marie Seitlová
Vestu také ráda nosím, mám černou a modrou a na vánoce jsem dostala další, teplejší.
Anna Potůčková
Vesty nemám, asi si budu muset nějakou také pořídit. Když je chladněji určitě jsou prktické
Daniela Řeřichová
Vesty jsou vděčné, také mám různé typy ve skříni, ba i na sobě.
Jaroslava Handlová
Vesty patří také k mým oblíbeným kouskům, nosím je ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody