Tyto a další výrobky putují do seniorských domovů. FOTO: archiv Hany Práglové
Senioři sobě: Tak to vypadá, když ženy ze seniorského klubu v Bohumíně dělají radost klientům domovů pro seniory
6. 12. 2020Píší a malují pohledy, pletou ponožky, háčkují vánoční ozdoby, pečou perníčky. A zásobují jimi klienty domovů pro seniory. Ženy v bohumínském seniorském klubu jsou akční nejen v době karantény.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
14.1.2021 09:23
Čtu dnes poprvé a se spožděním! Prožila jsem vše jak se tady píše. Chodila jsem za klienty do Domovů, vím jak jim bylo a sdílím s nimi radost úplně ze všeho, natož v této jiné době, kdy je naštěstí o naše vrstevníky, známé, často i rodinné, dobře postaráno... Jsem ráda, že jsem mezi vámi a Vy díky tomuto portálu i60 nám pomáháte žít a přežít s i s radostí ze všeho. Děkujeme za milá slova a všechno, co pro nás, všechny i sebe srdíčkem děláte.
Hana Práglová
8.12.2020 18:18
Ještě bych chtěla dodat,že obrovskou radost udělala i zásilka krásných psích mazlíčků z Liberce .
Hana Samcová
7.12.2020 20:34
Nikde jinde než v Bohumíně se toto neděje. Všechny vás nesmírně obdivujeme a přejeme Bohumínu
tak úžasný seniorský klub v čele s Hankou Práglovou.
Danka Rotyková
7.12.2020 15:13
Přeji vám všem do Bohumína hodně štěstí a zdraví. Nepřestávejte o sobě informovat, jste dobré duše, které ukazují cestu ostatním. Moc vám fandím. Mějte se hezky.
Dana Kolářová
7.12.2020 09:38
Vše už bylo řečeno, poděkování, povzbuzení, různá přání…tak přidám hodně štěstí, pevné nervy při organizování dalších akcí a radost z radosti seniorů.
Hana Práglová
7.12.2020 08:15
Lidičky,vy kteří jste nám jakkoliv pomohli i ti,co nám držíte palce,všichni jste skvělí !!!!Děkujeme
Marie Ženatová
7.12.2020 06:29
Také vyslovuji na dálku nad vašimi aktivitami velké, veliké poděkování *
Jana Šenbergerová
7.12.2020 06:26
Všem našim děvčatům bohumínským přeji pevné zdraví a další dobré nápady, aby mohly šířit radost i v roce příštím. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA