Ilustrační foto: pinterest.com
Ležérní minimalismus. Ideální styl pro starší a pokročilé
3. 10. 2020
Šedá, černá, bílá, béžová. Jednoduché střihy, které sluší ženám hubeným i korpulentním Styl, ve kterém se dá jít do práce, na vycházku, na nákup, na rande. Volí ho především ženy sebevědomé, akční.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
4.10.2020 18:18
Nějakým nedopatřením jsou v hodnocení ode mne 2* i když jsem neměla v úmyslu se zúčastnit. Mně šedá nevadí, spíš mi vadí, to co bych pod ní musela skrýt.
Danka Rotyková
4.10.2020 17:31
V takových modelech bych při své vizáži vypadala jak "bába koks". A manžel paní Jany má pravdu, bohužel.
Hana Rypáčková
4.10.2020 09:04
Ještě , že jsem se sem podívala, Jano T. Díky , že jsi mne po ránu rozesmála...
Zdenka Jírová
3.10.2020 23:48
Šedá a béžová je moje oblíbená barva, dá se skvěle kombinovat s barevnější halenkou či šálkou k osvěžení. Jen ty šedivé vlasy bych nepreferovala, zbytečně přidávají léta a jsou smutné. Dávám přednost světlejšímu přelivu v přírodním odstínu.
Dana Puchalská
3.10.2020 19:45
Šedá je zajímavá barva. Mám ji ráda. Dá se k ní vzít třeba pěkná barevná šála, kabelka a nebudu vypadat jako klimakterický diblík.
Alena Várošová
3.10.2020 18:05
Líbí se mi modelka - zajímavá dáma a její slušivý outfit na hlavní stránce a pak snad ještě model č.5.Šedou barvu nevyhledávám,ale nějaké obečení v šedé mám.Kombinace šedé s černou a červenou vznikne šmrncovní outfit.
Růžena Kuželková
3.10.2020 15:02
Pěkné,až na to,že jsou to ženy váhově asi do 70kg a co ty "tělnatější?
Marie Doušová
3.10.2020 11:59
Barvu šedou mám velmi ráda už od mládí a modelkám to sluší. Dík za inspiraci......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA