Ležérní minimalismus. Ideální styl pro starší a pokročilé
Ilustrační foto: pinterest.com

Ležérní minimalismus. Ideální styl pro starší a pokročilé

3. 10. 2020

Šedá, černá, bílá, béžová. Jednoduché střihy, které sluší ženám hubeným i korpulentním Styl, ve kterém se dá jít do práce, na vycházku, na nákup, na rande. Volí ho především ženy sebevědomé, akční.

móda
Hodnocení:
(4.5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Holeček
A co ležérní minimalismus pro muže ? Nemáte pro ně něco ?
Elena Valeriánová
Nějakým nedopatřením jsou v hodnocení ode mne 2* i když jsem neměla v úmyslu se zúčastnit. Mně šedá nevadí, spíš mi vadí, to co bych pod ní musela skrýt.
Danka Rotyková
V takových modelech bych při své vizáži vypadala jak "bába koks". A manžel paní Jany má pravdu, bohužel.
Hana Rypáčková
Ještě , že jsem se sem podívala, Jano T. Díky , že jsi mne po ránu rozesmála...
Zdenka Jírová
Šedá a béžová je moje oblíbená barva, dá se skvěle kombinovat s barevnější halenkou či šálkou k osvěžení. Jen ty šedivé vlasy bych nepreferovala, zbytečně přidávají léta a jsou smutné. Dávám přednost světlejšímu přelivu v přírodním odstínu.
Dana Puchalská
Šedá je zajímavá barva. Mám ji ráda. Dá se k ní vzít třeba pěkná barevná šála, kabelka a nebudu vypadat jako klimakterický diblík.
Alena Várošová
Líbí se mi modelka - zajímavá dáma a její slušivý outfit na hlavní stránce a pak snad ještě model č.5.Šedou barvu nevyhledávám,ale nějaké obečení v šedé mám.Kombinace šedé s černou a červenou vznikne šmrncovní outfit.
Růžena Kuželková
Pěkné,až na to,že jsou to ženy váhově asi do 70kg a co ty "tělnatější?
Věra Ježková
To se mi líbí; až na č. 4. Mohla bych i odstíny hnědé – rezavé.
Marie Doušová
Barvu šedou mám velmi ráda už od mládí a modelkám to sluší. Dík za inspiraci......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody