Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
1.10.2020 17:54
Paní Hano, nedá se nic dělat. Snad se uvidíme někdy jindy, že?? Přeju Vám pokud možno klidné dny a hlavně pevné zdraví.
Eva Mužíková
28.9.2020 17:15
Také pro mne je sedmnáctá hodina pozdě. Setkání s paní Švejnohovou bude jistě příjemné. Vzpomínám na " Setkání básníků" před časem.... Tak ať se vás sejde navzdory těžké době co nejvíce...Bertice
Marie Ženatová
28.9.2020 08:03
Děkuji moc za velmi lákavou pozvánku*. Škoda, že je zahájení až v 16 hodin - to je na mne moc pozdě, nedostala bych se dobře rychlíkem do svého bydliště...
Hana Švejnohová
27.9.2020 19:27
Děkuji za zájem a pokud zvědavost zvítězí nad strachem z té mrňavé bestie, budu se těšit na viděnou. Pokud (zcela oprávněně) obavy převálcují možnost setkání, dá se knížka koupit téměř ve všech knihkupectvích nebo přes e-shopy, např.:
https://www.albatrosmedia.cz/tituly/64169065/mrcha-jemne-uzena/
Elena Valeriánová
27.9.2020 13:12
Přeji knize i autorce hodně dychtivých čtenářů. Ráda bych tam byla se všemi ostatními, ale minimálně pět hodin v dopravních prostředcích nedám. A tak se chci zeptat, kde bych si knihu mohla koupit? A s vlastnoručním podpisem autorky, to vy byla paráda.
Dana Puchalská
27.9.2020 11:51
Budu se snažit přijet.... Roušku mám. Tak si to ještě nechám projít hlavou.
Alena Tollarová
27.9.2020 10:02
Pozvání je více než lákavé. Uvidím, jestli seberu odvahu kvůli mrše covidové vyrazit do Prahy ...