Hana Polednová
26.9.2020 15:18
Honzo, moc hezké fotky, prima akce. Kdybych byla v Praze, určitě bych se přijela podívat. Díky za zprostředkování alespoň takto.
Věra Ježková
26.9.2020 10:11
Milý Honzo a ostatní pořadatelé a účastníci přehlídky. Někteří jsme prostě opatrnější a/nebo se víc bojíme než jiní. To byste nám nemuseli mít za zlé. Já si odpírám i jiné radosti. Pod poklopem ale nesedím. Nepochybuji o tom, že přehlídka byla skvělá.
Dagmar Bartušková
24.9.2020 19:19
Na přehlídku jsem se chystala, ale myslela jsem, že byla zrušena ze stejného důvodu jako Řevnice. Tím víc mě to mrzí, přišla bych v roušce, tak jako na jiné akce. Určitě to byla úžasná akce, tak jako ty přehlídky předchozí. :-)
Jan Raška
24.9.2020 16:39
Kritizovat akci jen tak od počítače bez znalosti věci je poněkud nefér. My jsme setkání v Řevnicích sice raději zrušili, organizátoři Fresh Senior festivalu měli větší odvahu a udělali dobře. Kdo se bál, nešel, kdo se nebál, přišel a odměnou mu bylo pěkné odpoledne. Jak psala Helenka V., akce byla venku, s rouškami, rozestupy, pod dohledem radního Prahy 6 - lékaře. Módní přhlídka měla velký úspěch, Elen i zaa ztížených podmínek odvedla opět skvělou práci, stejně jako její kolegyně. Bylo mi proto potěšením předat zlaté taštičky...
Alena Várošová
24.9.2020 10:30
Zřejmě navzdory covidu Módní přehídka se povedla,vždytˇtam má Elen své osvěčené pražačky - modelky.Tak nechápu na co chce Alena vědět jejich jména..Každý máme jinou představu a jiné názory nejen na přehlídku,ale i celkově na život v covidu..Nakonec je to jedno zda,sedíte doma,či se jít podívat na nějakou akci.I ten co sedí doma se může nakazir při dalším setkání od těch co nevydrží ani v době covidu sedět na zadku doma. Co má být se může stát,ale nemusíme tomu chodit naproti.Práce Eleny si nesmírně vážím,hlavně v tuto dobu zorganizovat vše aby to klaplo.,tak jak to má být jednoduché zrovna není.Je to velká zodpovědnost.Toť vše.
Elen Zajíčková
24.9.2020 09:59
Děkuji za všechny připomínky. každá mě posouvá dál. A dozvím se, co jsem nevěděla. Někdy to bolí, ale většina potěší. Brali jsme to jako zodpovědnost a závazek všichni. Ale stát se mohlo cokoliv. Vždyť se toho dnes děje tolik , a mění se vše z hodiny na hodinu. Co se týče článku, byl určitě dobře myšlen. Honzo chtěl hned informovat, já ani netušila, že ho bude další den psát. Se mnou o tom nemluvil . Nemůžu vědět vše a také už vím, že zavděčit se všem je nemožné. Mějme všichni krásný den a přejeme si hodně zdraví.
Soňa Prachfeldová
24.9.2020 07:54
Fresh senior se povedl , díky práci všech a za to dík.
Anna Potůčková
23.9.2020 22:46
Naprosto souhlasím s vyjádřením Ivany Kostunové. Každý má opravdu právo volby. Já sama zítra jedu na stejnou akci do Zlína. To bychom museli být všichni zalezlí jak jezevci v noře.
Alena Tollarová
23.9.2020 22:17
Fresh senior se zkrátka nebojí a já děkuji za článek o přehlídce. Jen si myslím, že když jsou jmenovány stylistka, kadeřnice, vizážistka i firmy, přála bych i modelkám a modelům, kteří oděvy předvedli a reprezentují portál i60, aby byla uvedena i jejich jména.
zuzana šišková
23.9.2020 20:53
Patřím do skupiny "seniorek" , které zdobí ortéza a francouzské hole. Ale ani to pro mne není brzda pro touhu se hezky obléknout a dobře vypadat. Ty dva netradiční doplňky mi to trochu ztěžují. Myslím, že zdaleka nejsem jediná. Bylo by pro Vás výzvou i seniory s hendikepem zařadit do módní přehlídky. Je dobře, že v této psychicky náročné době se najde prostor pro akce, které vše alespoň trochu odlehčí.
Načíst starší příspěvky