Ilustrační foto: pinterest.com
Khaki. Barva, kterou ženy buďto milují nebo nenávidí
1. 8. 2020
Málokterá barva budí tak kontroverzní reakce. Některé ženy ji označují za mimořádně neslušivou. Jiné na ní nedají dopustit. Khaki oblečení si buďto zamilujete nebo ho celý život odmítáte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
9.8.2020 16:00
Proti khaki barvě nic nemám,ale vždy musí být dobře sladěná s tím,co ještě máme na sobě.Ffota jsou pěkná ,určitě bych si nějaké šaty vzala na sebe. Dobrá inspirace. Dík.
Alena Tollarová
6.8.2020 13:22
Khaki barvu nemusím. Nažehlila jsem se po večerech tolik košil, že mi z toho šla hlava kolem :) ale shodou okolností jedny letní volnočasové kalhoty v té barvě mám. Pro šaty bych se asi nerozhodla.
Jitka Hašková
4.8.2020 22:29
Vzhledem k tomu, že jsem už dost, nepamatuji si, že by khaki pro ženy byla módním hitem zvláště před rokem 90. Armáda nebyla v oblibě a ještě nosit khaki. Jak napsala Jarka, muži toho měli dost na vojně a v soukromí o to nestáli.
Hana Rypáčková
3.8.2020 13:03
Oblečení do přírody ,ležérní na výlet, mám jich dost a nerada se s oblečením na čundry loučím...
Olga Škopánová
3.8.2020 07:24
Problém je v tom, že kromě bílé nejde khaki dohromady s žádnou jinou barvou, snad ještě s hnědou.
Jaroslava Handlová
2.8.2020 14:36
Když jsem se asi před čtyřiceti lety ukázala v nových šatech v khaki barvě, manžel k tomu byl velmi kritický. Prostě říkal, že si toho odstínu užil dost na vojně a netouží to vidět na mně. Ty šaty po nějakém čase „odešly z domu". Mně se však khaki barva zdá být velmi praktická zejména do přírody, tak nedávno jsem si opatřila dlouhou košili v této barvě. Cítím se v ní dobře.
Marie Pudichová
2.8.2020 06:29
Barva se mi moc líbí, ale už nic v khaki nemám, především proto, že mi to bylo vytýkano, že se ke mně nehodí. Asi změním názor...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA